Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 10 ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı

Akıllı telefon üreticisi Samsung'un henüz yeni tanıttığı Galaxy S10 serisinin heyecanı devam ederken, şirketin bir sonraki amiral gemisi modeli ile ilgili detaylar da su yüzüne çıkmaya başladı.
Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung'un henüz birkaç gün önce yaptığı Galaxy S10 tanıtımının heyecanı devam ederken, şirketin yaz aylarında piyasaya süreceği Galaxy Note 10 modeli ile ilgili de sızıntılar çıkmaya başladı.

5G modeli de olacak

SamMobile'ın haberinde Galaxy Note 10'un muhtemelen, Galaxy S10 serisinde olduğu gibi bir 5G destekli modelinin de olacağı belirtilmiş. Note modelleri genellikle aynı yıl piyasaya sürülen Galaxy S modelleriyle benzer özelliklerle geliyor. Ortaya çıkan bu rapor, Samsung'un bir sonraki amiral gemisinin, en üst Galaxy S10 modelinin dörtlü kamera kurulumunu alacağına da işaret ediyor.
Dörtlü kamera sisteminin sadece Galaxy Note 10'un 5G versiyonunda olacağı ifade edilirken, diğer Note 10 varyantlarının ise S10+'daki üçlü kamera kurulumu ile gelmesi ise kuvvetle muhtemel. Cihaz Infinity O ekranıyla birlikte gelecek ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcı teknolojisine de sahip olacak. Note 10'un tasarımında Note 9 modeline kıyasla nasıl yenilikler olacağı ise şimdilik bir sır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7588 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim