Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 2 modeli Lollipop güncellemesi almayabilir

Samsung'un üç yıl önceki amiral gemi modellerinden olan Galaxy Note II için Android 5.0 güncellemesi halen ortada yok ve meraklı bekleyiş devam ediyor. Ancak model hiç güncelleme almayabilir. 

Basra Körfezi ülkelerine hizmet veren Samsung Gulf bölümü, Facebook üzerinden cihazın Android 5.0 güncellemesi almayacağını açıkladı. Ancak o dönem Galaxy Note 2 farklı versiyonlara sahip olduğu için açıklamanın belirli bir sürüm için mi yoksa tüm versiyonlar için mi olduğu belirsiz. 

Henüz güncelleme ile ilgili bir gelişmenin yaşanmaması şüpheleri daha da artırıyor. Zira Galaxy S4, S5, Note 3 ve Note 4 için Android 5.0 güncellemeleri pilot olarak da olsa başlamış durumda. Galaxy Note 2 için ise beklenti Mart ayı içerisinde güncellemenin başlayacağı yönündeydi ancak bu olmadı. 

Samsung İspanya tarafından atılan bir tweet ise farklı bir durumu ortaya koyuyor. Bölüme göre Galaxy Note 2 için Android 5.0 güncellemesi hazırlık aşamasında herhangi bir problem çıkmazsa indirmeye sunulacak. Yani en küçük bir hatada güncellemenin gecikmesi söz konusu. 

Samsung tarafından resmi bir açıklama olmadığı ve bölgesel ofislerden haberler geldiği için güncellemenin akibeti konusunda kafalar iyice karışmış durumda. Ancak hatalarla dolu bir güncelleme almaktansa mevcut sürümde kalmayı tercih edenlerin sayısı da oldukça fazla.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3470 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim