Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 2 önümüzdeki ay IFA 2012'de tanıtılabilir


Dünya genelinde 7 milyonun üzerinde satış yapan Samsung Galaxy Note'un halefi yakında resmiyet kazanabilir. MK Bussines News'ün Samsung'un içerisinde kaynakları, Galaxy Note 2'nin kesinlikle 5.5 inçlik bir ekrana sahip olacağını onaylamış ve çıkış tarihi için Ağustos'ta düzenlenecek IFA 2012'yi işaret etmiş.
Almanya'nın Berlin şehrinde her yıl düzenlenen tüketici elektroniği fuarı IFA, geçen yıl Galaxy Note'un tanıtımına sahne olmuştu. Galaxy S3 ile benzer detaylarla donatılması beklenen ikinci nesil Note modelinin de yine aynı etkinlikte tanıtılacağı çeşitli kaynaklar tarafından doğrulandı. Fuar, 31 Ağustos'ta başlayıp 5 Eylül'de sona erecek.
5.3 inçlik ilk Galaxy Note'tan daha büyük bir ekrana sahip olsa da Note II'nin hemen hemen aynı ölçülerde tasarlanacağı bildiriliyor. Ancak ultra ince, eğilip-bükülebilir UBP (Unbreakable plane display) ekranın bu modelde yer almaması gündemde. Samsung, esnek ekran teknolojilerinin öncüsü yeni panelini sonraki akıllı telefonuna saklayabilir.
Samsung Galaxy S3'teki 8MP'lik Sony sensörünün yerine 12MP veyahut 13MP'lik başka bir kameraya yer verilebilir. Çipset olarak da dört çekirdekli bir yongadan bahsediliyor. Exynos 4 Quad olabilir, ancak ARM Cortex-A15 işlemcili Exynos 5 Dual'ın kullanılma ihtimali de bulunuyor. Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemiyle donatılacak Galaxy Note II, Ekim'de piyasaya sürülmüş olacak. 
Apple'ın yeni nesil iPhone'u ile rekabet edecek olan Galaxy Note 2, eğer yine 400Mhz hızındaki Mali-400MP4 GPU'suyla gelirse performansı tüketiciyi pek tatmin etmeyecektir. Adreno 320'nin çıkış arefesinde Midgard mimarili Mali-T604'ün çıkışını Note 2 ile yapmasını umuyoruz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11404 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim