Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Note 2'nin 20 milyon, Galaxy S III'ün ise yıl sonuna kadar 30 milyon satış barajını aşacağını tahmin ediyor


Samsung, kısa süre önce 20 milyon satış barajını aşan Galaxy S III ve 5 inç üstü segmentine mensup ikinci nesil telefon-tablet melezi için ön gördüğü satış rakamlarını Güney Kore basınıyla paylaştı. Yonhap haber ajansına konuşan firmanın Bilişim ve Mobil bölümler şefi JK Shin, amiral gemi modelinin yıl sonuna kadar 10 milyon daha satmasını beklediklerini söyledi.
Akıllı telefon pazarının lideri, 2011 yılında piyasaya sürdüğü amiral gemisinin 20 milyon sattığını geçtiğimiz Şubat ayında duyurmuştu. Tüketicinin beğenisine sunulduktan yalnızca 100 gün sonra aynı başarıyı elde eden Galaxy S III'ün üç aylık bir süreçte 10 milyon daha satması pek sürpriz olmayacaktır. Cihazın ilk 50 gününde 10 milyon satıp sonraki 50 günlük dönemde de hızını koruduğunu göz önünde bulundurduğumuzda piyasadaki bir yılı dolmadan 50 milyona ulaşması mümkün görünüyor.
Yaptığı açıklamada Galaxy Note 2'nin Ekim olarak bildirilen çıkışının iPhone 5'in Güney Kore'de satışa sunulacağı zaman dilimi dolayısıyla öne alınacağı söylentilerini yalanlayan Shin Jong-kyun, yeni hibrit aygıtları için de tahminini paylaştı. Kasım 2011'de resmiyet kazanan ilk Galaxy Note telefonu, bir ay önce 10 milyon satışa ulaşabilmişti. Oldukça şaşırtıcı bir başarıya imza atan Note'un ikinci versiyonu için gelen talep, çok daha yüksek bir rakama erişilebileceğine işaret ediyor.
Samsung'un tepe yöneticisi ülkemize de giriş yapacak olan Galaxy Note 2'nin halefinden iki kat daha fazla satarak 20 milyonu devirebileceğini düşünüyor. Shin'in her iki yorumu da Samsung sözcüleri tarafından doğrulandı. Hedeflenen rakamlara ulaşıması halinde Seul merkezli teknoloji devinin akıllı telefon sektöründeki liderliğini güçlendireceğini söyleyebiliriz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3979 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, galaxy s3 ve
2 etiket daha Samsung samsung mobile
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim