Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8 projesinin kod adı Gr3eat

Önemli amiral gemi projelerini kod adları ile tanımlayan Samsung’un Galaxy Note 8 için belirlediği tanım Gr3eat oldu. Tanımdaki 3 rakamı cihazın önemli özelliklerine işaret ediyor.

Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 8 için zaman yavaş yavaş daralırken, farklı sızıntılar da internette boy gösteriyor. Yeni bir sızıntıya göre Galaxy Note 8 projesinin ilginç bir kod adı var.

3 önemli silah

Evleaks tarafından sızdırılan bilgilere göre firma yeni amiral gemisi için Gr3eat şeklinde bir kod adı belirlemiş. Tahminler Samsung’un yeni silahının 3 önemli ve yeni özellik ile geleceği, kod adındaki rakamın da buna işaret ettiği yönünde.

Bu 3 özellik ne diye soracak olursak çift kamera kombinasyonu ve daha gelişmiş S-Pen ekran kalemi ihtimali en yüksek özellikler. Üçüncü ise muhtemelen daha hızlı Snapdragon 836 yonga seti olacak.

Galaxy Note 7 modelinin rafa kalkması nedeniyle o dönemki S-Pen özellikleri biraz güme gitti denebilir. Bu bakımdan kalem teknolojisini daha da geliştirerek dikkat çekici özellikler mutlaka ekleyecektir. Çift kamera ise artık herkes tarafından kabul edilen bir yenilik olacak ve fotoğraf konusunda yeni modelin elini bir hayli güçlendirecek.

Diğer taraftan Qualcomm’un aynı Snapdragon 821 yonga setinde olduğu gibi daha verimli bir üretim sürecinden geçen ve daha performanslı Snapdragon 836 yonga setini hazırladığı zaman zaman gündeme geliyor. Bunu ilk kullanan da Galaxy Note 8 modeli olacak.

6.3 veya 6.4 inçlik kavisli Super AMOLED ekranda 2960x1440 çözünürlük sunacak olan telefonda 3600mAh kapasiteli batarya, 6GB LPDDR4X RAM, 256GB’a kadar depolama seçeneği gibi özelliklerin olması bekleniyor.

Yeni telefonun Ağustos ayının ilk yarısında tanıtılması kesin gibi ancak bazı güçlü kaynaklar Samsung’un Eylül başındaki IFA 2017 fuarında bir lansman yapacağını belirtiyor. Bu da yeni modelin iPhone 8 ile karşı karşıya gelmesine neden olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5785 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 8 ve
2 etiket daha gr3at Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim