Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9, 5G bağlantı desteğiyle gelebilir

Samsung bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonuna 5G desteği kazandırmak için çalışmalar yapıyor. Şirket, Galaxy Note 9'da geleneksel LDS anten yerine HRC anten teknolojisini kullanabilir...
Operatörlerin 5G kapsama alanını genişletme planlarına bakılırsa 5G'nin telefonlarımızdaki 4G LTE teknolojisinin yerini alarak yeni standart haline gelmesi çok uzun sürmeyecek. Ancak şu an piyasada 5G destekli akıllı telefon seçeneğinin pek olmaması bu teknolojinin yaygınlaşabilmesi açısından önemli bir sorun teşkil ediyor.
Kore kaynaklı yeni bir habere göre Samsung'un bir sonraki amiral gemisi Galaxy Note 9, 5G bağlantıyı destekleyecek. Rapor şirketin şu anda kullanmakta olduğu geleneksel LDS anten yerine, 5G için ihtiyaç duyulan yeni HRC anten teknolojisine geçiş yapmayı planladığını iddia ediyor. Yeni HRC tipi anten, daha iyi internet hızları sunmasının yanında Galaxy Note 9'un daha ince bir telefon olmasını da sağlayacak.

Samsung'un 5G modemi 2019 yılında gelecek

Ancak telefona dahil edilecek olan modemin bunu destekleyip desteklemeyeceği de son derece önemli. Samsung'un 5G'ye olan ilgisi geçtiğimiz ay 5G'li tablet prototipini sergilemesiyle açığa çıkmıştı. Gelen haberlere bakılırsa Exynos yonga setleri için Samsung’un 5G modemi ancak 2019 yılına yetişebilecek. Yani bu yıl görmeme ihtimalimiz var. Her iki durumda da söylentilerin doğru olup olmadığını önümüzdeki günler gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5038 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim