Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9'un S Pen'i tüm renkleriyle sızdı

Samsung Galaxy Note 9 ile birlikte gelecek S Pen'in yeni görüntüleri sızdı. İşte Güney Koreli şirketin yeni özelliklerle donatarak daha işlevsel hale getirdiği kalemin en net görselleri.
Samsung Galaxy Note serisini diğer amiral gemilerinden ayıran en belirleyici özelliklerinden biri de S Pen isimli kalemle gelmesi. Normal bir stylus kalem gibi görünse de Note 9'un yazılımı çok daha fonksiyonel olarak kullanılabilmesine izin verecek. S Pen'in yakında tanıtılacak Galaxy Note 9 ile daha gelişmiş özellikler sunabileceğine yönelik söylentiler duyduk.
WinFuture isimli internet sitesi sayesinde Note 9'un yanında gelecek S Pen'in görüntüleri ortaya çıktı. Yayınlanan görseller bize nasıl bir kalemin geleceğini net şekilde gösteriyor. Sızıntıların he zaman için doğru olacağına dair bir garanti yok ancak Samsung’un Note 9'u tanıtacağı Unpacked etkinliği için gönderdiği davetiyelerde, yukarıdaki görseller arasındaki sarı S Pen’e oldukça benzeyen bir cihaz vardı.

Galaxy Note 9'un lansmanı için geri sayım başladı

Genel anlamda yeni S Pen'in öncekilerden çok farklı görünmediğini söylemek gerekir. Sızıntı aynı zamanda Note 9'un en az dört renk seçeneğinin olacağını da onaylamış gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde cihazın Mercan Mavisi varyantına ait bir görüntü ortaya çıkmıştı ancak sızıntılar arasında bu renkte bir S Pen yok. Her halükarda, Samsung'un yeni amiral gemisi ile ilgili tüm detayları öğrenebilmemiz için 9 Ağustos'a kadar beklememiz gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim