Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Note modeli için Premium Suite uygulama paketini tanıttı


Samsung'un henüz başlayan Galaxy SII modeline Android 4.0 güncellemesinin ardından diğer popüler model Galaxy Note kullanıcıları da sabırsızlıkla güncellemeyi bekliyor. Yaz dönemine doğru yayınlanacağı açıklanan güncellemenin yanında Samsung kullanıcılara bir de sürpriz hazırlıyor.

Geciken güncellemenin telafisi olarak görebileceğimiz sürpriz S-Pen teknolojisini destekleyen Premium Suite uygulama paketi. Paket ile ilgili bir süredir dedikodular dönse de firmadan bir açıklama gelmemişti.
Bu pakette S Memo uygulamasının yeni versiyonu ile birlikte S Note ve My Story adında iki uygulama daha olacak. Paket, modelin stylus kalem ile kullanılabilen ekran yeteneğini sonuna kadar kullanıyor. 

S Note uygulaması; şekil tanıma özelliği ile birlikte diagramların profesyonel olarak hızlıca not alınmasını, bir kare veya ok şeklinin çizilmesini ve bunların vektörel çizimler haline dönüştürülmesini sağlıyor. Bunun yanında sayısız kişiselleştirme örnekleri, not defterlerinin kapaklarını ve kağıt tasarımlarını değiştirebilme gibi seçenekler de mevcut.

My Story ise hızlı bir biçimde kartpostal hazırlamanızı sağlayan şablon ve araçlar sunuyor. 

Samsung, bu uygulama paketi ile ilgili kısa bir tanıtım videosunu kullanıcıları ile paylaştı. Video paket içeriğindeki uygulamaların güzel örneklerini sergiliyor. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim