Anlık Bildirim

Samsung Galaxy O akıllı telefonu, sanal gerçekliğe yöneliyor

Samsung'un sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR için geçen yıl Oculus Rift firması ile yaptığı ortaklık çok konuşulmuştu. Ancak gelen bilgiler Samsung'un bu ortaklığı akıllı telefon pazarına da taşıyacağı yönünde.

Analiz uzmanı Gene Munster, Samsung Galaxy O adıyla gündeme gelen akıllı telefonun sanal gerçeklik odaklı yeni bir serinin başlangıcı olacağını belirtiyor. Daha önceki iddialarda Galaxy O serisinin orta seviye bir model olacağı tahmini yapılmıştı. 

Oculus'un 23 Eylül'de Hollywood'da düzenleyeceği Connect2 etkinliğinde Samsung ile ortaklığı hakkında bilgiler vereceği ve aynı etkinlikte Galaxy O akıllı telefonunun da görücüye çıkacağı belirtiliyor. Samsung'un ne tür bir konsepte imza atacağı ise şimdilik bilinmiyor. 

Ancak Munster bu yeni cihazın bir akıllı telefon değil HTC Vive gibi fonksiyonel bir sanal gerçeklik gözlüğü olması ihtimalini küçük de olsa bir kenarda tutuyor. Bu yüzden Galaxy O akıllı telefon donanımı taşıyan bir sanal gerçeklik gözlüğü de olabilir.

Dünyanın ilk kenardan kavisli akıllı telefonu, ilk iki kenardan kavisli akıllı telefon gibi önemli başarılara imza atan Samsung, sanal gerçeklik konusunda da bir süredir çalışmalar yapıyor. Trendi giderek yükselen sanal gerçeklik alanında firmanın iddialı bir ürüne imza atması sürpriz olmayacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim