Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S III için Android 4.1 neredeyse hazır, Galaxy S II için testler başladı


Google, son dönemde mobil ekosisteminde yaşanan güncelleme sorunlarının önüne geçmek için önemli hamleler yapıyor. Geçen ay duyurulan Jelly Bean sürümünün üreticilere arayüz ve diğer port işlemleri için erkenden kullanıma sunulduğu müjdelenmişti. Kaynak kodlar kısa süre önce yayınlandı. Galaxy Nexus, Nexus S Jelly Bean'e kavuştu ve üreticilerden güncellemeyle ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı.
Samsung cihazları için uzun süredir yazılım dağıtımı yapan Sammobile sitesi, Güney Koreli firmada görevli kaynaklarından edindiği yeni gelişmeleri bizlerle paylaştı. Galaxy S III için Android 4.1'in neredeyse hazır olduğu bildirildi. Kesin bir çıkış tarihi verilmedi, fakat Ağustos-Eylül gibi dünya genelinde dağıtımın gerçekleştirilmesini bekledikleri ifade edildi.
Sitenin kaynakları ayrıca, Galaxy S II için çalışmaların sürdüğünü ve ilk testlerin başarıyla tamamlandığını müjdeledi. Eski amiral gemi modelinin güncellenme durumu, Android 4.1 port işlemlerinin başarıyla gerçekleşmesine bağlıymış. Zaten ilk testlerde başarılı olan S2'nin son sürüme yükseleceğinden pek şüphe edilmiyor.
Samsung'un üst düzey diğer modellerinin de Jelly Bean'e güncelleneceği tahmin ediliyor. Android 4.0 ve 4.1 arasında donanım gereksinimlerini yükseltecek büyük bir fark yok. Bu yüzden Ice Cream Sandwich'li hemen hemen tüm aygıtların en güncel yazılıma yükselmesi mümkün. Şuan için Galaxy Note, Galaxy Tab 7.7 ve Galaxy Tab 7 Plus'ın güncellenme ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu söyleyebiliriz.
Android 4.1 güncelleme takvimini resmen açıklamayan Samsung, yeni sürüm üzerindeki ilk çalışmalarını tamamladıktan sonra kullanıcılarına müjdeyi verecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14364 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Android ve
2 etiket daha galaxy s3 jelly bean
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim