Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S III ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi

Gün geçmesin ki Samsung'un yeni amiral gemisi olması beklenen Galaxy S III ile ilgili farklı kaynaklardan farklı iddialar gündeme gelmesin. Bu seferki görsel ve iddialar GSM Helpdesk tarafından internette yayınlandı. Hollanda merkezli GSM Helpdesk'in, güvendiği kaynağına dayandırdığı bilgilere göre Galaxy S III, 131 mm uzunluğunda, 64 mm genişliğinde, 8 mm kalınlığında ve 125 gram ağırlığında tasarıma sahip olacak. Karşılaştırmak gerekirse Galaxy S II, 125.3 mm x 66.1 mm x 8.5 mm ebatlarında ve 116 gram ağırlığındaydı.
Samsung üretimi 1.5 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden ve 1 GB RAM'den güç alacağı belirtilen Galaxy S III, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini kullanacak. Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.0 ve NFC gibi güncel teknolojilerle donatılacağı ileri sürülen akıllı telefonda, 4.7-inç boyutunda ve 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED Plus HD ekran (RGB Matrix) yer alacak. Önceki iddialarda yeni akıllı telefonun 4.8-inç boyutunda, Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekranla geleceği vurgulanmıştı.
Son olarak Galaxy S III'ün, 12 megapiksel çözünürlüğündeki kamerasıyla 1920 x 1080 @ 60 FPS video kaydı yapabileceğinin ve teorik olarak 42 Mbps hızla (HSDPA: 42 Mbps, HSUPA: 5.76 Mbps) internete bağlanabileceğinin altı çiziliyor. Galaxy S III'ün 22 Mayıs'ta resmiyet kazanacağı belirtilse de Samsung'un teknoloji meraklılarına sürpriz yaparak lansmanı nisan ayında gerçekleştirebileceği konuşuluyor. Şimdilik elimize geçen tüm bilgiler bu şekilde. Şu ana kadar yayınlanan iddiaların ne kadarının doğru çıkacağı büyük bir merak konusu. Hep beraber bekleyelim ve görelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13271 kez okundu.
61 kişi, toplam 70 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim