Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S3 Premium Suite paketinin tanıtımlarını paylaşmaya başladı

Samsung, Galaxy S3 modeli için Note II modelindekine benzer önemli özellikleri biraraya getirdiği Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesini dağıtmaya başladı.

Güncelleme ile gelen yenilikler internet ortamında paylaşılırken, Samsung da yeni uygulamaları anlattığı tanıtım sayfasını yayına soktu.

Samsung, Galaxy S3 için hazırladığı güncellemesini Premium Suite olarak adlandırdı. Bu paket daha önce pek çok önemli Samsung Android cihazına ilgi çekici yeniliklerle sunulmuştu. 

Tanıtım sayfasında Samsung, paketin şimdilik ilk kısmını tanıtıyor. Sunulan özelliklere değinen Samsung, kullanım şekillerini de bir video ile anlatıyor. 

4 dakikalık ilk kısım videosunda yer verilen özellikler şöyle:

Page Buddy : Kulaklık, dock ve roaming hassasiyeti olan bu özellik, herhangi birinde hareket algıladığında kullanıcıya rehber olacak şekilde müzik çalar, video oynatma penceresi gibi ilişkili uygulamaları karşısına getiriyor.

İçeriksel Menü :  Bu özellik uygulamalarınızı listelediğinizde en sık kullandıklarınızın ilk olarak karşınıza gelmesini sağlıyor. Örneğin maile eklenti yapmak için sık kullandığınız uygulamalar listelendiğine ilk karşınıza geliyor.

İçeriksel Etiketleme:  Fotoğraf çekerken GPS ve bağlantı özellikleriniz açıksa, fotoğrafa; kişi, hava durumu, tarih ve konum bilgisi otomatik olarak ekleniyor.

Multi Window: Aynı ekranda iki farklı pencerede iki farklı uygulamayı aynı anda kullanmanızı sağlayan gelişmiş çoklu görev yöneticisi

Çekimi Otomatik Paylaşma : NFC ve S-Beam ile çektiğiniz fotoğrafları cihazlarınızı birbirine dokundurarak paylaşabilirsiniz.

Okuma Modu : Tarayıcınızdaki metinlerin font boyutlarını kolayca kontrol edebildiğiniz ve sayfaya tıklayarak paylaşabildiğiniz e-kitap tarzındaki özellik

Facebook Lock Ticker: Artık Facebook haber kaynağınızı kilit ekranında görebileceksiniz. Kilit ekranında iken alttan yukarı doğru ekranı sürükleyerek haber kaynağı penceresini getirebiliyorsunuz.
Samsung'un diğer kısımları da kısa süre içerisinde paylaşması bekleniyor. Önemli yenilikler sunan güncelleme ise ay sonuna doğru ülkemizde de dağıtıma başlayacaktır. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1646 kez okundu.
22 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim