Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S3 için ilk yazılım güncellemesi dağıtılmaya başladı


Samsung'un yeni amiral gemisi ilk güncellemesini almaya başladı. Satışa çıkan ürünlerde LE6, LE8 ve LE9 yapı numaralı üretici yazılımları mevcutken, güncelleme sonrası bu sürüm LF2'ye yükselecek. Android 4.0.4 olan işletim sistemi aynı kalacak. Arayüz ve diğer ek hizmetlerde de bir değişim tespit edilmemiş.
İlk olarak İngiltere'deki Galaxy S III kullanıcıları için dağıtılan I9300XXALF2 yazılımına, cihazınıza gelen OTA uyarısı ya da Samsung'un resmi Kies programı üzerinden erişilebileceksiniz. Güncelleme paketinin boyutu 9MB ile 32MB arasında cihazın bulunduğu bölge ve operatöre göre değişiklik gösteriyor.
Yeni sürüm, Samsung Galaxy S3'ün stabilitesinde iyileştirmeler içeriyor. Bunun dışında eski yazılıma göre nasıl farklılıkların olduğu ve diğer ülkeler için ne zaman dağıtılacağı bilinmiyor.
Dilerseniz yazılım paketinin tamamına internetten ulaşarak akıllı telefonunuza yüklemeniz mümkündür. Birkaç hafta içerisinde Türkiye için de dağıtılmaya başlayacağını tahmin ediyoruz.
Wi-Fi ya da 3G bağlantısı ile indirebileceğiniz güncelleme, her cihaza uyarı olarak ulaşmayabilir. Kendiniz telefonunuzun Ayarlar/Telefon Hakkında menüsünden Yazılım Güncellemesi seçeneğine dokunarak kontrol edebilirsiniz. Bir uyarıyla karşılaşmazsanız Kies programı üzerinden yazılımın güncelliğini denetleyebilirsiniz. Eğer bu yöntemleri denemenize rağmen son sürüme yükselemediyseniz bölgeniz için dağıtım henüz başlamamış olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9762 kez okundu.
5 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
güncelleme, galaxy s3 ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim