Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S4 Active görüntülendi

Samsung Galaxy S4 Active görüntülendi

Suy, toza ve darbelere karşı dayanıklı bir Galaxy S4 versiyonu geliştirdiği iddia edilen Samsung'un GT-I9295 model numaralı bahsi geçen özelliklerdeki mobil cihazı ilk kez görüntülendi. Hırvatistan'daki tanıtım sırasında çekilen görselleri servis eden GSMArena.com, S4 Active olarak bilinen akıllı telefonun gerçekten üreticinin amiral gemi sıfatlı yeni çözümünün bir sürümü olduğunu doğruladı. Birkaç hafta satışa sunulmasına rağmen önümüzdeki günlerde 10 milyon satış barajını aşacağı açıklanan Galaxy S4, Galaxy S serisinin marka değerinden satış hususunda faydalanacak tek ürün olmayacak. Orta seviye S4 mini için çalışmalarını sürdüren Samsung, Galaxy S markasını dayanıklı çözümler kategorisine de taşıyacak. 
İlk kez üst düzey niteliklere sahip bir dayanıklı telefon hazırlayan mobil sektörün lideri, S4 Active'i Galaxy S4'teki tasarım anlayışından çok daha farklı bir yapıya büründürmüş. Metal kısımlara da sahip kasa ve ön panelde, Xcover serisinin dizayn çizgilerine yer verilmiş. 5 inç Full HD Super AMOLED ekran, 1.9GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 çipset, 8MP kamera, 2GB sistem belleği, IP su, toz ve darbeye karşı dayanıklılık sertifikaları ile piyasaya sürülecek I9295'in turuncu ve mavi renk seçenekleri bulunacak. Sızan görüntüler, Turuncu Alev isimli renk sürümüne ait. Sammobile, S4 Active'nin mavi versiyonunun da mevcut olduğunu bildiriyor. 
Hırvatistan'da ufak çapta bir tanıtımı gerçekleştirilen GT-I9295 Galaxy S4 Active'nin Mayıs sonuna kadar resmen duyurulması ve Haziran ayı içerisinde tüketicilerin beğenisine sunulması bekleniyor. Uluslararası S4'teki Exynos 5 Octa yongası yerine Snapdragon 600'den gücünü alan telefonun nasıl fiyatlandırılacağı bilinmiyor. Aygıta ait ilk görüntülerin yüksek çözünürlüklü kopyalarına kaynak bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy S4 Active görüntülendi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4790 kez okundu.
76 kişi, toplam 83 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim