Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S4, S-Pen desteği ile gelebilir


Samsung'un gelecek yıl pazara sunması muhtemel Galaxy S4 modeli için pek çok farklı kaynaktan iddialar gelmeye devam ediyor. Son iddia dokunmatik teknolojisi ile ilgili.

Güney Koreli kaynaklara göre Galaxy S4, firmanın Note serisinde karşımıza çıkardığı S-Pen teknolojisi ile uyumlu olarak gelecek. S4, seri içerisinde S-Pen teknolojisini kullanan ilk akıllı telefon modeli olacak. Samsung'un kapasitif ekranda hassas bir şekilde stylus kalem kullanmaya imkan tanıyan S-Pen teknolojisini yaygın kullanıma kazandırma planları bir süredir biliniyor ve Note serisi ile S4 modelini harmanlayarak, firma için de ilk olacak bir akımı başlatmak istiyor.

Diğer bir iddia ise modelin Nisan ayında tanıtılacağı yönünde. Galaxy S3 modeli de tüketici elektroniği fuarlarından ayrı bir etkinlik ile tanıtılmıştı. Kaynaklar bu kez modelin Nisan ayında görücüye çıkacağını belirtiyor.

Gelecek yıla damga vuracak modellerden birinin Galaxy S4 olacağına şüphe yok. 5 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, Cortex-A15 tabanlı 4 çekirdekli Exynos 5 Quad veya 2 çekirdekli Exynos 5 Dual işlemci, Mali-T658 grafik birimi, 13MP çözünürlükte kamera, 9.2mm kalınlık şeklinde özelliklerine dair bazı iddialar gündemi meşgul ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1862 kez okundu.
34 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim