Anlık Bildirim

"Samsung, Galaxy S6 ile herşeye yeniden başlayacak"

'Samsung, Galaxy S6 ile herşeye yeniden başlayacak'

Galaxy S4 amiral gemi modeline kadar Galaxy S ve Galaxy Note akıllı telefon serilerinde satış rekorları kıran ve pazarda hakimiyetini ilan eden Samsung, bilindiği gibi geçen yılın ikinci yarısından itibaren tökezlemeye başlamıştı.

Galaxy S4 modeli yaklaşık 50 milyon gibi başarılı bir satış rakamına imza atsa da Samsung 100 milyon gibi uçuk bir hedef koyduğu için bu başarı geri plana itildi ve beklentilerin altında kalan satışlar durgunluğu da tetikledi. Bu aşamadan sonra ne Galaxy Note 3 ne de Galaxy S5 modelleri firmanın amiral gemi sınıfındaki satışlarında düşüşü engelleyemedi. Firma orta seviye akıllı telefon satışlarını artırsa da ortalama birim satış fiyatında azalma yaşandığı için gelirler düşüş gösterdi. 

Firmaya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre; gelecek yıl Galaxy S6 ile birlikte Samsung yeni bir vizyon uygulamaya koyacak ve amiral gemi modeli baştan aşağı değişime uğrayacak. Bugüne kadar amiral gemi modellerinde Project J veya K gibi isimlendirmeler yapan Samsung'un, Galaxy S6 için Project Zero isimlendirmesini kullandığı belirtiliyor. Bu da firmanın Galaxy S6 için çok farklı planları olduğuna işaret ediyor. 

Şimdilik amiral gemi modelinde neler sunulacağına dair herhangi bir bilgi yok. Ancak metal bir kasa, daha güçlü bir Exynos veya Snapdragon yongaseti, çok ince ekran çerçeveleri, daha güçlü bir batarya, retina taraması gibi özellikler ilk akla gelenler. Model ile ilgili daha detaylı bilgilerin gelecek yıl başlarında ortaya çıkması bekleniyor. 


Kaynak:http://www.sammobile.com/2014/11/03/exclusive-samsungs-next-big-thing-is-codenamed-project-zero/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1836 kez okundu.
87 kişi, toplam 89 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim