Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 Edge su altında 16 saat dayandı

Samsung’un yeni amiral gemi serisi Galaxy S7, IP68 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı. Yapılan testler, düşük yoğunluklu ortamlarda uzun dayanma sürelerini ortaya koyuyor.

Suya ve toza dayanıklılık sunan amiral gemi modellerinin en ilgi çekici testleri, şüphesiz bu sertifikalarına yönelik olarak yapılanlar oluyor. Son Galaxy S7 Edge dayanıklılık testi, ilginç bir sonuca imza atıyor.

Unbox Therapy tarafından yapılan testlerde, Galaxy S7 Edge modeli tam olarak 16 saat 37 dakika boyunca su altında tutulmuş ve suya daldırılmadan önceki haliyle çalıştığı görülmüş. Bu şimdiye kadar yapılan en uzun su altı dayanıklılık testlerinden biri olarak da dikkat çekiyor.

Galaxy S7 Edge modelinde IP68 sertifikası var. Yani, 1.5 metreye kadar su altında 30 dakika dayanabileceği anlamına geliyor. 16 saat gerçekten çok uzun bir süre ancak, test ortamı sadece bir kavanozdan ibaret. Bu bakımdan, cihazın gövdesine fazla basınç olmuyor. Yüksek basınç ve derinlik altında bu sürelerin yakalanması imkansız. Zaten sertifika da, olabilecek sınırı ortaya koyuyor. Yine de, günlük yaşantımızda önümüzdeki meşrubata veya su sürahisine yanlışlıkla düştüğünde sıkıntı yaşanmayacağı anlaşılıyor.

Galaxy S7 Edge modelinde 5.5 inçlik Super AMOLED 2K ekran, Exynos 8890 veya Snapdragon 820 yonga seti, 3500mAh kapasiteli batarya, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, parmak izi okuyucu, Android 6.0 işletim sistemi gibi özellikler yer alıyor. Galaxy S7 modelinde ise farklı olarak 5.1 inçlik ekran ve 3000mAh kapasiteli batarya bulunuyor. Modeller 3299TL-2799TL şeklinde piyasaya çıkmıştı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6372 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim