Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 ön paneli sızdırıldı

Samsung Galaxy S7 ile ilgili sızıntılar kesintisiz devam ediyor. Yeni amiral gemi modelinin genel tasarım çizgileri bu sızıntılar ile az çok belli olmuş durumda.

Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S7 için meraklı bekleyiş devam ederken, modele ait sızıntıların da ardı arkası kesilmiyor. Kılıf ve metal kasa parçalarından sonra şimdi de ön panel internete sızdırıldı. Yeni görsel küçük tasarım değişikliklerine işaret ediyor. 

Galaxy S6 serisi ile başladığı yeni tasarım diline başlayan Samsung, Galaxy S7 serisi ile de buna devam edecek gibi görünüyor. Genel hatlarıyla Galaxy S6 çizgileri devam ettirilirken, Home butonu biraz daha köşeli hale getirilmiş. Ayrıca sensörler ve ön kamera ekranın sağ tarafına konumlanmış. Bunun haricinde göze çarpan bir değişiklik yok.

Galaxy S7 tasarımı bir tarafa donanım özellikleriyle dikkat çekmeye çalışacak. Cihazda bölgeye göre Exynos 8890 veya Snapdragon 820 yonga setinin kullanıldığını göreceğiz. Bu bakımdan Samsung'un özelleştirilmiş çekirdeklerini taşıyan ilk akıllı telefon Galaxy S7 olacak. 

Bunun dışında Samsung'un geliştirdiği BRITECELL adındaki kamera teknolojisinin ilk kez Galaxy S7 modelinde hayat bulacağı belirtiliyor. Piksel dizilimlerindeki değişiklikler ile daha fazla ışık alan sensörün yer aldığı BRITECELL'in karanlık ortamlarda en iyi performansı vermesi bekleniyor. Bazı kaynaklar Sony Xperia Z5 serisinde gördüğümüz 23MP çözünürlüğündeki sensörün kullanılacağını iddia ediyor. 

Diğer bir ilginç iddia ise microSD kart yuvasına geri dönüleceği. Artık açılamayan bir kasa yapısına sahip olan Galaxy S serisi bunu devam ettirecek ancak SIM kartın bulunduğu tepsiye microSD yuvasının da ekleneceği tahmin ediliyor. Batarya ise çıkarılamayan yapıda olacak. 

5.2 inçlik 2K ekran, 32GB/64GB depolama kapasitesi, 4GB LPDDR4 RAM gibi özelliklerin yanında bu yıl Edge serisinde de değişiklik var. Kaynaklar sadece 5.5 inçlik bir Galaxy S7 Edge modelinin piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. Ayrıca bir de büyük ekranlı Galaxy S7 Plus modeli olacak. Yani toplamda 3 adet Galaxy S7 versiyonu göreceğiz. Modelin muhtemel tanıtım tarihleri ise 19 Ocak veya 21 Şubat olarak gösteriliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6459 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Mobil Teknolojiler, samsung galaxy s7 ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim