Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7'nin iki farklı kamera sensörü karşı karşıya

Samsung, Galaxy S7 serisinde de geçen seneki Galaxy S6'da yaptığı gibi iki ayrı kamera sensörü kullanmış ve bu durum kafa karışıklığına yol açmıştı. Yeni gelen görseller bu karışıklığı gideriyor.
Samsung'un Şubat ayında Mobil Dünya Kongresinde tanıtımını yaptığı 2016 tepe modeli Galaxy S7 ve S7 Edge serisi şu günlerde piyasaya sürülmüş durumda. Model performans detaylarıyla olduğu kadar yeni gelişmiş kamerasının özellikleriyle de oldukça dikkat çekiyor.
Geçtiğimiz günlerde size haberimizde de yer verdiğimiz üzere XDA forumundaki bir Galaxy S7 Edge kullanıcısının fark etmesi üzerine Samsung'un her telefonda aynı kamera sensörünü kullanmadığı ortaya çıkmıştı. Bazı modellerde Sony üretimi IMX260 kamera sensörü yer alıyorken bazılarında ise Samsung üretimi S5K2L1 kamera sensörü bulunuyor. Teknik açıdan tamamen aynı olan sensörlerin o zaman piyasada karşılaştırma görselleri yer almadığı için pratikte herhangi bir farkları olup olmadığını bilemiyorduk. Finlandiya kaynaklı yeni görüntüler sayesinde artık bu karşılaştırmayı yapabiliriz. 
 (Samsung - Sony)
Beklenenin aksine pratikte bazı ufak farkları olan iki ayrı sensörden çekilen görsellerde kazanan tarafın kimin olduğunu net bir şekilde söyleyemeyiz. Bir fotoğrafta ibre Sony tarafında yer alırken başka bir fotoğrafta ise Samsung'un daha iyi olduğu söylenebilir.
Görselleri daha detaylı incelemek isteyen okurlarımız alt taraftaki galeriden onlara tam boyutlu olarak erişebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8554 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim