Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 "Canavar Modu" ile vites yükseltebilir

Samsung, Galaxy S8'i daha donanımlı hale getirmeye kararlı görünüyor. Şirketin yaptığı yeni marka tescili cihazın yüksek performans sağlayacak "Canavar Modu" ile gelebileceğini gösteriyor.
Galaxy Note 7 felaketinden sonra, Samsung tüketicilerin güvenini yeniden kazanmak ve en son amiral gemisinin kullanımının durdurulması sonucu ortaya çıkan bazı mali kayıpları karşılamak için yaklaşmakta olan Galaxy S8'e güveniyor. Yeni bir rapor, Galaxy S8'in bir "Canavar Modu" içerebileceğini ortaya koyuyor.
Samsung, AB'de "Canavar Modu" (Beast Mode) teriminin marka tescilini yaptırdı. Bu da demek oluyor ki bu yeni özellik Galaxy S8'e eklenebilir. Maalesef, Canavar Modu ile ilgili herhangi bir ayrıntı yok, ancak ismine baktığımızda, oyunlardaki performans da dahil olmak üzere telefonun performansını hızlandıran bir moda işaret ediyor gibi görünüyor. Ayrıca mobil dünyanın yeni trendi VR (Sanal Gerçeklik) teknolojisiyle de ilgili olabilir.
Samsung kısa süre önce Galaxy S7 için Nougat beta sürümüne, oyunlarda veya birden çok uygulamada çalışırken geliştirilmiş telefon performansı sağlamak için Oyunlar ve Yüksek Performans modları ekledi. Bu bağlamda Canavar Modu da ek performans artışı sağlayabilir.

Samsung Galaxy S8 gelecek yılın Nisan ayında duyurulabilir

Canavar Modu hakkında daha fazla bilgiye ancak Galaxy S8'in resmi lansmanına yaklaşacağımız önümüzdeki haftalarda sahip olabileceğiz. En yeni söylentilere baktığımızda akıllı telefonun daha önce de düşünüldüğü gibi Şubat ayında ortaya çıkamayabileceğini gösteriyor.
Galaxy S8, New York'ta Nisan ayında düzenlenmesi planlanan özel bir etkinlikle tanıtılabilir. Telefonla ilgili son söylentilerde cihazın en yeni Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti veya belirli pazarlarda Exynos'la gelebileceği belirtiliyor. Her iki yonga seti de nispeten düşük güç tüketimi ile performans artışı sağlayacak 10 nm fabrikasyon sürecine sahip olacak.
Ayrıca 8 GB RAM'le donatılacak cihazın kavisli kenarlara sahip ekranla gelmesi beklenirken fiziksel bir home butonunun olmayacağı söyleniyor. Parmak izi tarayıcısı da cihazın arka kısmında yer alabilir.
Samsung Galaxy S8 'Canavar Modu' ile vites yükseltebilir
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10102 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim