Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8, Harman markalı stereo hoparlörlerle gelebilir

Samsung kısa süre önce dünyaca ünlü ses sistemleri üreticisi Harman'ı 8 milyar dolar karşılığında satın almıştı. Şirketin Galaxy S8'de Harman teknolojisine sahip stereo hoparlörlere yer verebilir.
Mobil cihaz üreticileri, standart 5 veya 5.2 inç ekranlı telefonları tercih eden müşterileri ihmal etmeye başlamış görünüyor. Samsung'un tam bu tip müşterilere hitap eden Galaxy S serisi var ancak yeni söylentilere göre yaklaşan modeller küçük olmayabilir. Yeni bir rapora göre, Samsung iki Galaxy S8 modeli çıkarmayı planlıyor ancak bunlar 5.7 inçten daha küçük bir ekranla gelmeyecek.
Büyük ekranlar telefonu otomatik olarak phablet kategorisine kaydıracağı için bu durum bu tür telefonları istemeyen müşterilerin diğer markalara yönelerek alternatif aramalarına neden olabilir. Galaxy S8'in biri 6.2 inç olmak üzere iki farklı ekran seçeneğine sahip olacağı söyleniyor. 5.7 inçlik versiyonda çift kenar kavisli ekran yer alacakken, diğer model düz çerçeveli panel ile gelecek. Cihazların Samsung SM-G950 ve SM-G955 kod adına sahip oldukları belirtiliyor.
Aynı kaynak, Samsung Galaxy S8'in Harman markalı veya bu marka olmayan stereo hoparlörlere sahip olacağını iddia ediyor. Bildiğiniz üzere Samsung geçtiğimiz günlerde Harman'ı 8 milyar dolar karşılığında satın almıştı. Bu nedenle Güney Koreli şirketin Galaxy S8'de bu ses teknolojisine yer verebileceği iddia ediliyor.
Samsung'un Galaxy S8'i iki farklı versiyon olarak piyasaya sunacağı gerçeğinin yanı sıra, cihazların yonga setini temel alan iki farklı varyasyonu da olacak. Samsung'un Galaxy S8 versiyonlarından birinde büyük olasılıkla yeni Qualcomm Snapdragon 835 işlemciyi göreceğiz. Diğer modelde ide 10nm FinFET teknolojisini kullanarak üretilen Exynos 8895 işlemcisi yer alacak.
Tüm varyantların 6 GB RAM ve Android Nougat işletim sistemiyle gelmesi bekleniyor. Samsung'un Şubat ayı sonlarındaki Mobil Dünya Kongresi 2017'de Galaxy S8'i duyurması bekleniyor, Ancak telefonla ilgili ayrıntılar muhtemelen o zamana kadar çoktan sızdırılmış olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4941 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Harman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim