Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S8'den kazandığının daha fazlasını iPhone X'ten kazanacak

Bir araştırmaya göre Samsung'un önümüzdeki 20 ay içerisinde iPhone X'den elde edeceği gelir Galaxy S8'in gelirinden daha fazla olacak. Ayrıca Apple ve Samsung dünyanın en kârlı şirketlerinden olacak.
Samsung, Galaxy S8'den kazandığının daha fazlasını iPhone X'ten kazanacak
 
Yapılan bir araştırmaya göre Samsung, Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone X’in üretiminden yaklaşık 4 milyar dolar kazanabilir. iPhone X'in ekranı ve NAND belleğinin tedariği Samsung tarafından yapılıyor.
Counterpoint Technology tarafından yapılan araştırmaya göre önümüzdeki 20 ay içerisinde 130 milyon adet iPhone X satılacak. Samsung, ürün tedariği yaptığı için her iPhone X’den 110 dolar gelir elde edecek.
Samsung Galaxy S8’in satışlarının 50 milyon adet olması bekleniyor. Samsung kendi cihazlarından ürün başına 202 dolar gelir elde ediyor. Buna göre Samsung’un iPhone X satışlarından elde edeceği gelir, Galaxy S8’den elde edeceği gelirden daha fazla olacak.

Dünyanın En Kârlı İki Şirketinden Biri Olacaklar 

Samsung, Apple’ın yeni amiral gemisi için OLED ekran ve NAND bellek tedariği yapıyor. Samsung, her iki parça için pazarın hakimi konumda. Sadece iPhone ve Galaxy cihazlara değil pek çok cihaza ürün tedariği yapılıyor.

S&P Global Market Intelligence araştırmasına göre Apple ve Samsung’un Çin bankalarından sonra dünyanın en kârlı iki şirketinden biri olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8946 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, OLED ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim