Yeni iPad Air OLED panelini Samsung üretecek
Samsung Display’in iPhone ve iPad Pro için OLED panel üreten A3 serisi, ayda 135.000 üretim kapasitesine sahip. iPhone için OLED üreten LG Display'in E6-1~3 serisinin kapasitesi ayda yalnızca 45.000 birim. iPad için OLED üreten E6-4 serisinin kapasitesi ise yalnızca 15.000 birim.
Araştırma şirketi Omdia'ya göre, OLED ekranlı iPad Air 2026’da, OLED iPad mini 2027’de gelecek. Ancak, 13 inç iPad Air OLED modelinin daha geç çıkması bekleniyor. Bu arada yeni iPad Air’ın 11 inç ve 13 inç ekran boyutuyla gelebileceği, iPad mini’nin ekran boyutunun da 8.3 inçten 8.7 inçe artacağı söyleniyor. Ayrıca iPad mini ve iPad Air’ın iki yığınlı LTPO OLED panel kullanan yeni iPad Pro modelinin aksine, tek yığınlı LTPS panellere sahip olması bekleniyor.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:
Geçin bu hikayeleri, nüfusun yarısından çoğu, uygurlar, tibetliler, diğer etnik halklar sefalet içinde yüzüyor, hala daha açık et pazarları var, köpek, kedi eti gırla el altından, polislere rüşvet verilerek satılıyor, dünyanın en rüşvetçi ve dolandırıcı insanları bu çinliler, her türlü hile hurda pislik bunlarda, ne insan hakları ne hayvan hakları hiç bir şey yok.
Japonlar bunu nasıl kaptırdı yahu?
titanfall gerçek oluyor desenize
Tam teşekküllü işlevsel gerçek Mecha yapmak Japonlara değil de Çinlilere kısmetmiş.