Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8'e 256GB depolama ve butonsuz parmak izi sensörü

Galaxy Note 7'nin izlerini silmeye çalışan Samsung, bir sonraki amiral gemisini daha donanımlı hale getirmeye kararlı. Şirket Galaxy S8'e 256GB depolama ve parmak izi sensörü eklemeyi planlıyor.
Galaxy S8'in resmi olarak duyurulmasına yaklaşık üç ay gibi bir zaman kaldı. Ancak Samsung'un yeni amiral gemisinin spesifikasyonları hakkındaki söylentiler gelmeye devam ediyor. Yeni akıllı telefon kesinlikle Galaxy S7 ve satışları durdurulan Galaxy Note 7'nin üzerinde bir yükseltmeyle gelecek.
Çin kaynaklı yeni haberlere göre Samsung, daha fazla depolama alanı isteyenler için Galaxy S8'e 256GB seçeneği eklemeyi planlıyor. Şirketin SD kartı kaldırıp kaldırmayacağı veya Galaxy S7/S7 edge modellerinde olduğu gibi sürdürmeye devam edip etmeyeceği ise henüz belirsizliğini koruyor.
Öte yandan piyasaya sürülecek Galaxy S8'in iki farklı versiyonu olacak ancak bunlar farklı bölgelerde satışa sunulacak. Cihazın Qualcomm Snapdragon 835 varyantı ve muhtemelen uluslararası olarak satışa sunulacak bir de Exynos 9 tabanlı modeli olacak. Gelen bir başka enteresan bilgi ise parmak izi sensörüyle ilgili. Samsung Galaxy S8'in Ultrasonik teknolojiyi temel alan butonsuz parmak izi tarayıcısına sahip olacağı söyleniyor.
Galaxy S8'de kullanılacak malzemeler Galaxy S7'de kullanılanlardan yaklaşık %30 daha pahalı olacak gibi görünüyor. Temel olarak bu, önümüzdeki amiral gemisinin önceki modellere kıyasla çok daha pahalıya mal olabileceği anlamına geliyor. Başlangıç modelinin fiyatı 850 dolardan başlayabileceği ve bu fiyat etiketinin depolama miktarına bağlı olarak artacağı bildiriliyor.
Henüz duymayanlar için tekrarlayacak olursak Galaxy S8'in arka tarafında çift kamera (12MP + 13MP) yer alması bekleniyor. Ayrıca RAM miktarı da 4GB'dan 6GB'a yükseltilecek. Batarya konusunda ise henüz bilgi sahibi değiliz. Yani şirketin zayıf noktası hakkında. Ancak Samsung'un yeni amiral gemisine 3 bobinli kablosuz şarj teknolojisini eklemeyi planladığını biliyoruz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9224 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, özellikler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim