Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8'in fiyatı sızdırıldı

Samsung'un heyecanla beklenen yeni amiral gemisinin nasıl bir fiyatlandırma politikasına sahip olacağı büyük merak konusu. Galaxy S8'in Avrupa ve Asya'da geçerli olması beklenen fiyatları sızdırıldı.
Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S8 hakkında çok sayıda söylenti ve rapor sızdırılmış durumda. Güney Koreli teknoloji devi Mobil Dünya Kongresi 2017'yi atlattıktan sonra iki Galaxy S8 modeli tanıtmayı planlıyor.
Hafta başında önemli bir Çinli kaynak, şirketin 4GB RAM ve 64GB hafızalı modelin dışında Çin ve Güney Kore pazarlarına özel 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip bir Galaxy S8 varyantı çıkaracağını açıklamıştı. Şimdi ise cihazın fiyatı ve satın alınabilirlik durumu ortaya çıkmış durumda. 6GB RAM / 64GB depolama alanına sahip Galaxy S8'in fiyatı 885$ (bugünkü kurla 3.271 TL), 6GB RAM / 128GB hafızalı modelin ise yaklaşık 943$ (bugünkü kurla 3.485 TL) olacak.
Avrupa ve dünyanın geri kalanı için üçüncü seçenek olacak 4GB RAM ve 64GB'lık versiyonun fiyatı henüz bilinmiyor. Ancak geçen hafta sızıntılarıyla ünlü önemli bir isim olan Evans Blass beklenen fiyatı paylaştı. Her iki modelin de 21 Nisan'dan itibaren satışa çıkacağını söyleyen Blass, seleflerine kıyasla 100€ (bugünkü kurla 398 TL) daha pahalı olacağını belirtti. Yani 5.8 inçlik modelin 799€ (bugünkü kurla 3.185 TL), 6.2 inçlik modelin ise yaklaşık 899€ (bugünkü kurla 3.584 TL) olarak fiyatlandırılacağını söyleyebiliriz. Türkiye'de ise uygulanacak vergilerle birlikte bu fiyat etiketleri daha da kabarık olacak.
Ayrıca, Çinli haber kaynağı, 6GB'lık varyantın Çin ve Güney Kore'ye özel olacağını da belirtti. Bu bölgelerde, Samsung Galaxy S8 iki bellek seçeneği (64GB ve 128GB) ama 6GB RAM ile sunulacak. Çinli kullanıcı ayrıca Twitter'da Galaxy S8 olabileceği iddia edilen bir görüntü paylaştı. Görselin ön kısmında daha önceki sızıntılarla paralel şekilde Home butonu yer almıyor. Arka tarafta ise kamera ve lensle paralel yerleştirilen bir parmak izi sensörünün olduğunu görüyoruz. Resimde de görüldüğü gibi, cihazın sol tarafında, ses kontrol düğmeleriyle birlikte sanal asistan Bixby butonu yer alıyor. Bununla birlikte, cihazın sağ tarafında ise sadece güç düğmesi var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12030 kez okundu.
78 kişi, toplam 80 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim