Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9 arayüzü Galaxy Ai UX adını alacak

Gelecek yıl Samsung amiral gemisi akıllı telefonlarında yapay zekanın ağırlığını göreceğiz. Arayüz başta olmak üzere pek çok bileşen yapay zekadan destek alacak.

Bir süredir Samsung’un yeni Exynos 9810 yonga setinde bir yapay zekâ birimi barındıracağı yani Galaxy S9 modelinin yapay zekâ üzerinde şekilleneceği dile getiriliyor. Buna destek olacak bir delil daha ortaya çıktı.

Galaxy S9 neler sunuyor?

Samsung’un önceki gün Çin’de Bixby Voice tanıtımı için düzenlediği etkinlikte Galaxy Ai UX şeklinde yeni bir tanım ve logo kullanması dikkat çekti. Bununla ilgili herhangi bir bilgi verilmezken yeni bir kullanıcı arayüzüne işaret ettiği aşikâr.

Samsung’un Exynos 9810 yonga setinde ses tanıma ve doğal dil işleme fonksiyonları için özel bir yapay zekâ birimine yer vereceği bir süredir dile getiriliyor. Firmanın iki önemli yapay zekâ firmasına yatırım yapması da bunun işareti. Galaxy Ai UX muhtemelen bu birim üzerinde şekillenecek.

Akıllı telefonlarda yapay zekâ birimleri daha çok kullanıcısını öğrenen arayüzlerde ve kamera uygulamalarında kendisini gösteriyor. Galaxy Ai UX arayüzünden de benzer fonksiyonlar beklemek yanlış olmaz.

Diğer taraftan firmanın Iris tanıma teknolojisini yapay zekâ ile daha güvenli hale getireceği tahmin ediliyor. Galaxy S9 için şimdilik bir derinlik algılama kamerası ihtimali mevcut değil. Yeni yıl ile birlikte Galaxy S9 serisinin neler sunacağı daha net bir şekilde detaylanacaktır. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim