Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9'da Y-OCTA ekran kullanılacak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy S9 serisinde kullanacağı ekran teknolojisinin detayları ortaya çıktı. Yeni nesil amiral gemilerinde Y-OCTA ekran göreceğiz.
Kore medyasından gelen yeni bir rapor, Samsung'un 2018 yılının ilk yarısında piyasaya çıkacak olan Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinde Y-OCTA ekran panelleri kullanacağını ortaya koyuyor. Y-OCTA panelleri geleneksel ekranlardan ayıran şey, dokunma noktalarını algılamak için ayrı parça ihtiyacını ortadan kaldıran entegre bir dokunmatik modül ile gelmesi.
Bu da şirket için üretim maliyetini düşürecek ve nihayetinde ayrı parçalar için diğer üreticilere olan bağımlılığını da azaltacak. Raporda ayrıca önceki söylentileri doğrulayacak şekilde, Galaxy S9 ve S9 Plus'ın selefleriyle aynı ekran boyutlarını korumaya devam edeceği de yazıyor.
Bilmeyenler için Samsung'un 5.77 inç ekranlı Galaxy S8'i Y-OCTA ekran paneliyle donattığını belirtelim. Bununla birlikte S8 Plus'ta üretim sorunları nedeniyle aynı ekran panelini kullanamamıştı. Şirket halihazırda Y-OCTA panelleri için yeterli sayıda üretim tesisi kurulduğu için gelecek yıl böyle bir sorun yaşanmayacak. Yani bu ekran teknolojisini tüm Galaxy S9 modellerinde göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8082 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
teknoloji, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim