Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9'un ilk kurulum ve ayarlarını Bixby yapabilir

Samsung'un 25 Şubat'taki etkinlikte duyuracağı Galaxy S9 serisi kullanıcılara bir ilki yaşatabilir. Cihazın ilk kurulum ve ayarlarının dijital asistan Bixby ile yapılabileceği ortaya çıktı.
Yeni bir akıllı telefonun ayarlarını yapmak çok zor bir iş olmasa da teknolojiye meraklı olmayanlar için, özellikle de markalar arası geçiş yapıyorsanız ve yeni kullanıcı arayüzü hakkında bilgi sahibi değilseniz zor bir süreçmiş gibi görünebilir. Ancak yaklaşmakta olan Samsung Galaxy S9 ile Güney Koreli şirket size bu konuda küçük bir yardım sunmayı planlıyor.
XDA kullanıcıları yaptıkları araştırmalarda Samsung'un Galaxy S9'da telefon kurulumunun sesli komutlarla yapılabilmesi için dijital asistan Bixby'yi kullanacağına ilişkin kanıtlar bulmuş durumdalar. Bu da Güney Koreli şirketin yapay zeka teknolojisini kullanarak tüm bu kurulum sürecini kolaylaştırmayı planladığını gösteriyor.

Microsoft da Cortana ile aynı şeyi yapmıştı

Kurulum için dijital asistan kullanma konsepti yeni değil zira Microsoft, Cortana'yı kullanarak Windows 10'da benzer birşey yapmıştı. Ancak Samsung'un girişimiyle dijital asistan mobil cihazlarda ilk kez benzer şekilde kullanılmış olacak. Bixby'nin tam olarak nasıl kullanılacağı henüz bilmiyoruz ancak Galaxy S9 ve S9+ modellerinin 25 Şubat'ta duyurulmasının ardından tüm detayları öğrenmiş olacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim