Anlık Bildirim

Samsung HMD Odyssey+ duyuruldu

Daha konforlu bir yapı sunan ve yenilikçi teknolojiler ile içerik tecrübesini en üst düzeye çıkaran Samsung HMD Odyssey+ duyuruldu. Samsung HMD Odyssey+ özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Windows karma gerçeklik alanına geçen yıl HMD Odyssey adındaki kaskı ile dahil olan Samsung bu yıl daha gelişmiş modelini tanıttı. Samsung HMD Odyssey+ yeni teknolojilerle donatılmış.

Samsung HMD Odyssey+ özellikleri ve fiyatı

Samsung HMD Odyssey+ modeli 3.5 inçlik 1440x1600 piksel çözünürlüğünde iki adet AMOLED ekran barındırıyor. Algılanan piksel yoğunluğu 1233 gibi yüksek bir değerde olan gözlükte Anti-Screen Door Effect (Anti-SDE) adında bir teknoloji kullanılıyor.

Anti-SDE teknolojisi gerçeklik gözlüklerinde pikselleri ayıran çizgilerin görünür hale gelerek baş dönmesi veya bulantıya yol açan SDE etkisini en aza indiriyor. Böylece daha verimli bir tecrübe yaşanabiliyor.

6DoF takip teknolojisi ile kullanıcının tüm hareketleri ve gidilen mesafe en doğru şekilde karma gerçeklik ortamına aktarılıyor. Böylece oyunlarda hareketler çok daha gerçekçi bir şekilde yansıyor. Ayrıca sensörler dış mekânı da algılayarak ortama iletebiliyor.

590gr ağırlığa sahip olan kaskın iç kısmı buharlaşmayı engelleyen malzemeden imal edilmiş. Özel mesafe sensörü ve tekerleği ile kaskın ekranı kullanıcının yüzüne en uygun şekilde ayarlanabiliyor. AKG imzalı ses sistemi 360 derecelik mekânsal ses tecrübesi yaşatıyor.

Kutudan eşlenmiş vaziyette çıkan kablosuz kontrolcülerin bir detayı aydınlatma fenerine sahip olması. Sanal gerçeklikte kaybolan kullanıcılar bu sayede dış dünyayı görebiliyor ve engellerden kaçınabiliyor. Samsung HMD Odyssey+ modeli 500$ fiyat etiketi ile satılacak. Ülkemizde ilk nesil 6000TL civarında bulunabiliyordu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim