Anlık Bildirim

Samsung Pay tüm Android cihazlara açıldı

Samsung Pay mobil ödeme sistemi artık diğer Android cihazlar tarafından da kullanılabilecek. Samsung Pay Mini adındaki yeni uygulama Güney Kore’de hizmete giriyor.

Samsung’un kendi telefonlarına yönelik Samsung Pay adındaki mobil ödeme sistemi, artık diğer Android cihazlarda da çalışabilecek. Firma bunun için sistemin yeni bir versiyonunu hazırladı.

Orijinalin kırpılmışı

Samsung Pay sistemi 2015 yılından bu yana Samsung cihazlarında kulanılıyor. Şimdiye kadar 12 ülkede kullanıma sunuldu ve yıl içerisinde de ülkemize gelmesi bekleniyor. Hem çevrimiçi alışverişlerde hem de fiziksel mağazalarda kullanılabilen Samsung Pay için firma bugüne kadar pek çok önemli satın alımlar yapmıştı.

Sistemin sadece bazı Samsung telefonlar ile uyumlu olması dezavantaj olarak görülüyordu. Samsung Pay Mini adındaki yeni versiyon ile firma önemli bir hamle yaptı ve tüm Android cihazların ekosisteme katılmasının önünü açtı.

En az 702p çözünürlükte ekran ve Android 5.0 işletim sistemi gereksinimi olan Samsung Pay Mini, orijinalin kullandığı tüm veritabanlarına ve ödül programlarına erişebiliyor. Farklı olarak fiziksel mağazalarda alışveriş imkanı tanınmamış. Bu yine Samsung cihazlara özgü olarak kalacak.

Ayrıca hem Samsung Pay hem de Samsung Pay Mini için popüler olan çevrimiçi yerel alışveriş servislerine bağlantı imkanı sağlayacak Shopping özelliğinin de yıl içinde hayata geçirileceği ifade ediliyor. Samsung Pay Mini şimdilik Güney Kore sınırları içerisinde kalacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim