Anlık Bildirim

Samsung, SideSync uygulamasını sonlandırıyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 15 Ekim tarihinde akıllı telefonunuzu PC ve Mac üzerinden kontrol etmenizi sağlayan SideSync uygulamasını sonlandıracağını açıkladı. İşte nedeni.
Akıllı telefon üreticisi Samsung, SideSync uygulamasını ve servislerini 15 Ekim’den itibaren kapatmaya karar verdiğini açıkladı. Şirket aldığı bu kararı kullanıcılarına gönderdiği bir e-posta ile duyurdu.

Yerini Samsung Flow alacak

SideSync, kullanıcıların akıllı telefonlarının ekranını ve verilerini, bilgisayar veya tablet ile paylaşmalarına izin veren bir Samsung servisiydi. Uygulama Google Play Store'da 50 milyondan fazla kez indirilmiş durumda. Samsung'un böylesine popüler bir uygulamayı sonlandırmasının nedeni ise SideSync'nin tüm işlevlerini barındıran ve yerine geçecek olan Samsung Flow uygulaması.
Samsung Flow, tüm akıllı telefonların yanı sıra Galaxy Watch kullanıcılarının da diğer cihazlarla güvenli bir şekilde bağlantı kurmasını sağlıyor. Şu anda Samsung Flow'un indirme rakamı 5 bin civarlarında ve SideSync servisinin kapatılmasıyla birlikte bu rakamın hızla yükseleceğini söylemek mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim