Anlık Bildirim

Samsung açıkladı: Galaxy Fold piyasaya sürülmeye hazır

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un ilk katlanabilir akıllı telefon modeli olan Galaxy Fold'un tekrar piyasaya sürülmeye hazır olduğu belirtildi. Açıklama ise bizzat Samsung Display yöneticisinden.
Samsung'un ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Galaxy Fold, deneme modelleri piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra, ekrandaki hatalar nedeniyle geri toplatılmıştı. Samsung Display yöneticisi, tekrar yenileme sürecine giren ve hatalardan arındırılan telefonun artık piyasaya sürülmeye hazır olduğunu açıkladı.

Ekrandaki hataların düzeltildiği açıklandı

Samsung Display Başkan Yardımcısı Kim Seong-cheol, 18 Haziran’da Seul'de düzenlenen bir organizasyonda yaptığı konuşmada: "Ekran sorunlarının çoğu ortadan kaldırıldı ve Galaxy Fold piyasaya çıkmaya hazır." açıklamasını yaptı. Samsung'un bir alt kuruluşu olan Samsung Display, katlanır ekranların ana tedarikçisi ve açıklamanın da bizzat bu şirket yöneticisi tarafından gelmesi, konunun doğruluğunu onaylamaya yetiyor.
Galaxy Fold'un, başlangıçta Nisan ayında ABD'de ve Mayıs ayında da Kore'de raflara çıkması planlanıyordu. Ancak ekranda oluşan deformasyonlar ve katlama izi, cihazın acilen geri toplatılmasına neden olmuştu. Lansmanın Temmuz ayında yapılacağı söylense de, Samsung bu tarihi reddetmiş durumda. İkinci bir şok yaşamak istemeyen şirketin, Galaxy Fold'u tekrar ne zaman piyasaya süreceğini henüz açıklamamış olması ise büyük bir soru işareti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim