Anlık Bildirim

Samsung da aylık güvenlik güncellemelerine başlıyor

Google'ın Nexus cihazları için aylık güvenlik güncellemelerine başlayacağını duyurması, diğer üreticileri de harekete geçirmiş durumda. Samsung kendi cihazları için de benzer bir program başlatıyor. 

Samsung hali hazırda bir güvenlik problemi ortaya çıkarsa hızlı bir güncelleme sürecine giriyordu. Son olarak MMS açığı konusunda çalışmalar yapmış ve güvenlik yamasını dağıtmaya başlamıştı. Firma bu stratejiyi daha da geliştirecek ve artık aylık olarak güvenlik güncellemelerini yayımlamaya başlayacak. 

Samsung yeni stratejisi için dünya çapında pek çok operatör ile görüşmeler yapıyor. Zira sadece Samsung değil, eğer cihaz operatör logoluysa o operatörün de güncelleme geliştirme sürecinde rol alması gerekiyor. Elbette ülkemizde bu geçerli değil zira operatör tarafından satılsa da güncellemeler üretici firma tarafından geliyor. 

Şimdilik aylık güncelleme programına hangi Galaxy cihazlarının alınacağı bilinmiyor. Önümüzdeki dönemde cihaz listesi ve yol haritasının belirlenmesi bekleniyor. Ancak bu programda mevcut tüm Galaxy cihazları değil muhtemelen orta ve üst seviye cihazlar yer alacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim