Anlık Bildirim

Samsung’dan dikey televizyon

Samsung, The Sero isimli 90 derece dönebilen televizyonunu tanıttı. 43 inç, quatum-dot teknolojili QLED TV’nin özellikle akıllı telefon ekranı yansıtmak için yararlı olacağı söyleniyor.
Samsung’dan dikey televizyon Tam Boyutta Gör
Samsung’un televizyon bölümü firma için önemli iş kollarından biri. Standart televizyonlara ek olarak duvar kağıdı kadar ince veya tablo şeklinde değişik modeller de üreten Samsung, bugün en ilginç televizyonunu tanıttı. The Sero isimli televizyon 90 derece dönebiliyor.

Akıllı telefon ekranı yansıtın

43 inç boyutunda quantum-dot teknolojili QLED ekranlı televizyon özellikle akıllı telefon ekranlarının yansıtılması için geliştirilmiş. Instagram, Snapchat vb. dikey uygulamaları bu televizyona yansıtarak rahatça görebileceksiniz. Firma yöneticisi Han Jong-hee “Samsung farklı müşteri ihtiyaçlarına yönelik ekranlar tanıtmaya devam edecek.” diyerek dikey televizyonun da bu misyonları ışığında geliştirildiğini belirtiyor. The Sero’yu dikey olarak çevirdikten sonra tek yapmanız gereken NFC yardımıyla telefonunuzun ekranını yansıtmak.

Samsung’dan dikey televizyon Tam Boyutta Gör

The Sero modeli Samsung’un Serif ve Frame isimli diğer televizyon modelleriyle aynı ürün grubu altında yer alıyor. Bugün Serif ve Frame modelleri için 49 inç, 55 inç ve 65 inç daha büyük ekran seçeneklerinin de tanıtımı yapıldı.

60 watt hoparlör, 4.1 kanal ses ve dahili Bixby özellikleri olan televizyonun teknik detayları hakkında fazla bir şey açıklanmadı ama 4K Ultra HD çözünürlüklü olduğunu söyleyebiliriz. Dikey videolar için böyle bir ihtiyacı olan var mıdır bilinmez ama The Sero Mayıs ayının sonunda 16000 dolar fiyat etiketiyle Kore’de satılmaya başlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7920 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, televizyon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim