Anlık Bildirim

Samsung global olarak en yenilikçi üçüncü firma seçildi


Özellikle Android platformu ve Smart TV segmentinde yaptığı atılımlarla lider üretici haline gelen Samsung, yenilik üretme anlamında da pek çok otoriteden tam not alıyor.

Boston Consulting Group tarafından yapılan dünyanın en yenilikçi firmaları listesine göre Samsung 8 sıra birden yükselerek üçüncülük koltuğuna yerleşti. Listenin ilk sırasında Apple bulunurken, ikinci sırasında ise Google yer alıyor.

Samsung'un listedeki büyük sıçrayışının en önemli faktörünün, Apple ile olan patent davalarına rağmen, yenilik konusunda daha da ileriye gitmesi olarak gösteriliyor. Yaklaşık iki yıldır devam eden mahkeme sürecinde Samsung devamlı güçlendi ve Apple'ın pazar payından yemeye başladı. 2013 yılının Güney Koreli firmaların yılı olacağı belirtiliyor.

Samsung'un en büyük avantajının mühendislerinin yenilik yeteneklerine yaptığı yatırımlar olduğu vurgulanıyor. Kırılmaz ve esnek ekranlı telefonları üretmeye en yakın firma olarak Samsung gösterilirken, Apple'ın muhtemel bir LED televizyon üretiminde, karşısında pazar lideri olarak Samsung duruyor olacak. Özellikle Galaxy Note modeli ile yeni bir segment oluşturan Samsung'un bu akıllı telefon serisinde 20 milyon satış rakamını yakalaması da ayrı bir rekor olarak kabul ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
917 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim