Anlık Bildirim

Samsung sonunda Bixby butonunun devre dışı bırakılmasına izin verdi

Samsung'un yeni nesil amiral gemilerinde yer alan özel Bixby butonu artık devre dışı bırakılabilecek. Kullanıcılar ses kontrol düğmelerinin hemen altındaki butona yanlışlıkla basmaktan şikayetçiydi.
Samsung, Galaxy S8 amiral gemisini Bixby adında yeni bir sanal asistan ile birlikte duyurdu. S8 serisi ve Note 8'de Bixby ile etkileşime geçmek için kullanılabilecek özel bir buton yer alıyor. Ancak bu düğme, sanal asistanı kullanmak istemeyen ve butona yanlışlıkla basan kullanıcıları rahatsız etmeye başladı.
Bixby butonuna yeni işlev kazandıran bazı üçüncü parti uygulamaların da Samsung tarafından pek hoş karşılanmadığını söyleyelim. Zira şirket Bixby butonunun sadece kendi sanal asistanına özel olmasını istiyor. Ancak görünen o ki Güney Koreli teknoloji devi Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8 sahiplerinin Bixby butonunu devre dışı bırakabilmelerine olanak sağlamaya karar vermiş durumda.
En yeni Bixby güncellemesinde kullanıcıların bu özel butonu devre dışı bırakabilmelerini sağlayan bir seçenek var. Böylece düğmeye yanlışlıkla basılması sanal asistanın başlamasına neden olmayacak. Sadece ana ekran sola doğru hızlıca kaydırılarak dijital asistan kullanılabilecek. Güncellemenin şu an için belirli bölgelerde yayınlandığını ve kademeli olarak dünya genelindeki tüm kullanıcılara ulaşacağını belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim