Anlık Bildirim

Samsung'dan zorlu koşullara dayanıklı akıllı telefon: SGH-i847 Rugby Smart


Global akıllı telefon pazarının önemli oyuncularından Samsung, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3 (Gingerbread) versiyonu ile dayanıklılık faktörünü bir araya getiren modeli Rugby Smart'ı duyurdu. 
810F askeri standartlarında geliştirilen Rugby Smart, 122.4 mm uzunluğunda, 65.9 mm genişliğinde, 12.19 mm kalınlığında ve yaklaşık 119 gram ağırlığında tasarlanmış. Bir metre derinliğindeki suya (30 dk kadar), toza ve darbelere dayanıklılık sergileyebilen akıllı telefon, gelen bilgilere göre 3.7-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekrana sahip. 
4 GB dahili flash belleği bünyesinde barındıran akıllı telefonun ön yüzünde 1.3 megapiksel, arka yüzünde ise LED flaşlı ve otomatik odaklama özellikli 5 megapiksel kamera konumlandırılmış durumda. Ana kamera aynı zamanda 720p çözünürlüğünde hareketli görüntü kaydı gerçekleştirebiliyor. Son olarak 1650 mAh'lik bataryayla (16 güne varan bekleme, 8 saate varan konuşma süresi vadediyor) gelen Rugby Smart'ın, 4 Mart'tan itibaren AT&T ile imzalanacak 2 yıllık sözleşme karşılığında 99.99$'a satılması planlanıyor. Yeni akıllı telefonun işlemci ve RAM detayı ise henüz bilinmiyor.




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim