Anlık Bildirim

Samsung'un 'Altius' kod adlı yeni nesil Galaxy S akıllı telefonu detaylandı

Samsung'un 'Altius' kod adlı yeni nesil Galaxy S akıllı telefonu detaylandı
Önümüzdeki ay herhangi bir amiral gemi çözümü duyurmayacağı mobil bölümünden sorumlu üst düzey yöneticisi tarafından kısa süre önce dile getirilen Samsung, yeni üst düzey akıllı telefonunun duyurusunu ABD'de gerçekleştirebilir. CTIA 2010 kapsamında gün yüzüne çıkan birinci nesil Galaxy S'ten sonraki cihazlarının tanıtımları için Avrupa ülkelerini tercih eden sektörün lideri, Asian Economies'in iletişim endüstrisinden kaynaklarına göre üç yıl sonra yeniden Amerika'da boy gösterecek. Basın etkinliğinin 22 Mart tarihinde organize edileceğini öne süren uzak doğulu gazetenin iddiaları, JK Shin tarafından Güney Kore medyasına verilen demeçlerle de desteklendi. Bunun yanı sıra geliştirme çalışmaları Project J ismi altında büyük bir gizlilikle devam eden dördüncü Galaxy S telefonuna dair yeni detaylar sızdırıldı
Koreli firmayla alakalı şimdiye kadar birçok önemli sızıntıya imza atan Sammobile sitesi, GT-I9500 model numarasına sahip olması beklenen Galaxy S4'ün Altius kod adını taşıdığını bildirdi. Daha önce bazı test araçlarının veri tabanında görünen I9500 model numarasının tercih edildiğini, kablosuz şarj destekli arka kapak ile kablosuz şarj standının cihazın satışa çıkmasının ardından tüketicilerin beğenisine sunulacağını, siyah ve beyaz renk seçeneklerinin mevcut olacağı ve son olarak aygıtın 2,600 mAh'lik bir pilden gücünü alacağını kesin bir şekilde belirtti. 4 rakamının ülkede kötü şans getirdiğine inanılması sebebiyle henüz amiral gemisini hangi isimle piyasaya süreceğine karar vermemiş olan Samsung'un önündeki bu önemli engele rağmen tercihini Galaxy S IV'ten yana kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Tüketici Elektroniği Fuarı 2013'te sergilediği 4.99 inç büyüklüğünde, bünyesinde barındırdığı yeni organik materyaller sayesinde çok daha az enerji tükettiği tespit edilen, Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlük ve 440ppi piksel yoğunluklu Super AMOLED paneli, ARM big.LITTLE teknolojisiyle bir araya getirilmiş 1.8GHz hızında ARM Cortex-A15 ve 1.2GHz'lik ARM Cortex-A7'den oluşan dört çekirdekli iki işlem kümesi ile sekiz çekirdekli ARM'ın yeni nesil Mali-T600 serisi grafik birimiyle donatılmış Exynos 5 Octa çipset, 13MP kamera, 2GB sistem belleği ve Android 4.2.1 işletim sistemini beraberinde getireceği iddia edilen Galaxy S4'ün edinilen son bilgiye göre; yılın 16. haftasında satılmaya başlayacağı ifade edildi. 15 Nisan'a denk gelen bu tarih, 22 Mart'ta kapılarını ziyaretçilerine açacağı aktarılan Unpacked etkinliğindeki olası bir duyuruya gayet uygun bir çıkış tarihi gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1746 kez okundu.
29 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
super amoled, Samsung ve akıllı telefon
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim