Anlık Bildirim

Samsung'un S Cloud servisi gelecek yıl faaliyete geçebilir

Samsung'un S Cloud servisi gelecek yıl faaliyete geçebilir

Samsung'un geçen yıldan bu yana zaman zaman gündemi meşgul eden ancak bir türlü gerçek hayatta göremediğimiz bulut servisi ile ilgili iddialar yeniden alevlenmiş gibi görünüyor.

İddialara göre Samsung'un Tizen işletim sistemini ve Tizen'li ilk akıllı telefonu tanıtması beklenen Ekim ayındaki geliştirici konferansında, yeni bulut servisi S Cloud'u lanse etmesi bekleniyor. Apple'ın iCloud ve Google'ın Drive hizmetine bir nevi cevap olacak S Cloud, hali hazırda test aşamasını tamamlamış durumda. 

Ancak platformun yaygın kullanıma sunulması Tizen 3.0 ile birlikte gelecek yılı bulacak. Bu tarihten sonra Samsung'un Android cihazlarda Google servisleri yerine S Cloud servislerine yer vereceği tahmin ediliyor.

Dosyalarınız için bulut depolama vazifesi gören ve verilerinizi cihazlar arasında senkronize edebilen S Cloud ile birlikte Samsung, üçüncü taraf bulut depolama firmalarından sunduğu depolama alanı promosyonlarına da son verecek. Hizmetin fiyatı ve kapsamı ile ilgili detaylı bilgi henüz bulunmuyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim