Anlık Bildirim

Samsung’un orta segment cihazlarına Android Oreo müjdesi

Samsung Members'da yayılan bazı sızıntı bilgilere göre, Samsung orta segmentte yer alan 12 cihazına yakın gelecekte Android Oreo 8.0'ı getirmeyi planlıyor. Detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.
Samsung’un orta segment cihazlarına Android Oreo müjdesi
 
Geçtiğimiz günlerde Android işletim sisteminin en genç ve en gelişmiş sürümü Android Pie’ın yayınlanmasına karşın, Samsung ve pek çok akıllı telefon üreticisi hala ürettiği cihazlara Android’in geçmiş sürümü Android Oreo’yu ulaştırabilmenin mücadelesini veriyor.
Eğer son iki yıl içerisinde piyasaya sürülmüş, amiral gemisi konumunda bir Samsung Galaxy cihazına sahipseniz Android Oreo güncellemesine çok büyük ihtimalle kavuşmuşsunuzdur. Ancak orta segment bir Samsung Galaxy cihazına sahipseniz, Android Oreo güncellemesi alıp almamış olmanız elinizdeki cihazın modeline göre değişiklik gösterebilir.
Samsung Members uygulamasında yayılan bazı sızdırılmış görseller, Samsung’un orta segmentte yer alan bazı cihazlarına yakın gelecekte Android Oreo’nun geleceğini ortaya çıkardı. Sızdırılan görsellerde 12 cihazın ismi yer alıyor. Yani eğer aşağıda yer alan 12 cihazdan birine sahipseniz çok büyük ihtimalle listede yer alan tarihlerde siz de Android Oreo güncellemesine kavuşacaksınız.
  • Aralık 2018 - Galaxy J7 Neo
  • Ocak 2019 - Galaxy Tab A (2017), Galaxy A9 Pro (2016), Galaxy C7 Pro, Galaxy C9 Pro, Galaxy J2 (2018), Galaxy On5 (2016), Galaxy On7 (2016), Galaxy J7 (2018), Galaxy J7 (2017)
  • Şubat 2019 - Galaxy J7 Max
  • Mart 2019 - Galaxy J7 (2016) 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4134 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, orta segment ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim