Anlık Bildirim

Sıfır bilgiyle hayalinizdeki oyunu geliştirebileceğiniz Udemy kursu sadece 24,99 TL

Online eğitim platformu Udemy'de 24,99 TL'ye satılan 'Unity C# - Sıfırdan 2D & 3D Oyun Geliştirme Eğitimi' isimli kurs ile hayalinizdeki oyunu geliştirebilir ve oyun dünyasından para kazanabilirsiniz.

Sıfır bilgiyle hayalinizdeki oyunu geliştirebileceğiniz Udemy kursu sadece 24,99 TL Tam Boyutta Gör

Online eğitim platformu Udemy, oyun geliştirmek isteyen kullanıcılar için özel bir indirim hazırladı. Herhangi bir programlama dili bile bilmeyenlerin katılabileceği Unity C# - Sıfırdan 2D & 3D Oyun Geliştirme Eğitimi isimli kurs yüzde 94 indirimle 24,99 TL’ye düştü.

Unity C# - Sıfırdan 2D & 3D Oyun Geliştirme Eğitimi, Udemy platformunun en popüler yazılım kursları arasında yer alıyor. Toplam 26 saatlik içeriğe sahip olan kursa bugüne kadar 14 bini aşkın öğrenci katıldı.

Sıfır bilgiyle oyun geliştirin ve para kazanın 

Bu kurs, Unity oyun motorunu ve C# programlama dilini kullanarak 2D ve 3D oyun geliştirmeyi öğretiyor. Eğitimler için herhangi bir programlama dilini bilmek gerekmiyor. Hem Unity oyun motorunu hem de C# programlama dilini bilginizi sıfırdan ileri seviyeye taşıyacaksınız. Eğitimlerin ardından mobil ve masaüstü platformlara hayalinizdeki oyunu geliştirebilirsiniz. Geliştirdiğiniz oyunu uygulama marketlerinde yayınlayarak oyun geliştiriciliği pazarına ilk adımınızı atabilirsiniz.

Udemy’den satın aldığınız herhangi bir kursa ömür boyu erişebilir, eğitimleri telefon ve bilgisayarınızdan seyredebilirsiniz. Udemy'de yazılım, tasarım, kişisel gelişim, sağlık, müzik, pazarlama, fotoğrafçılık gibi pek çok kategoriden binlerce Türkçe kurs bulunuyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim