Anlık Bildirim

Sihirli telefon Huawei Honor Magic tanıtıldı

Huawei, merakla beklenen 8 taraftan kavisli tasarıma sahip Honor Magic modelini resmi olarak tanıttı. Cihaz sahip olduğu özel yazılım katmanıyla kim olduğunuzu ve ne yapmak istediğinizi anlıyor.
Geçen hafta belirtildiği gibi Huawei bugün Honor Magic olarak lanse edilen akıllı telefonunu duyurdu. Telefon 8 kenardan kavisli bir yapıya sahip ve her ihtiyacınızı karşılayacak bir AI (yapay zeka) asistanı ile birlikte geliyor.
İlk olarak Honor Magic'in etkileyici tasarımının telefonu oldukça cazip kıldığını söyleyelim ancak sadece Çin'de piyasaya sürülebilir. Telefonda, kavisli cama sahip 5 inç Quad HD AMOLED ekran ve gövde etrafında rose gold metal çerçeve bulunuyor. Kızılötesi kamera, ortam ışığı ve kızılötesi LED ışık sensörleri kavisli ön ekranın üzerinde konumlandırılmış.
Telefonun alt kısmında SIM kart yuvası, hoparlörler, mikrofon ve şarj portu var. Honor Magic, arka kısmında f/2.2 diyafram açıklığı ve eşzamanlı olarak siyah-beyaz ve renkli resimler çekme yeteneğine sahip 12MP çift objektifli bir sensöre sahip.
Telefon, 2.3GHz 8 çekirdekli Kirin 950 işlemciden güç alırken 64 GB dahili bellek ve 4 GB RAM taşıyor. Ayrıca bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi, Bluetooth 4.2 ve GPS var. Tüm bunların yanında 2,900 mAh'lik bir pille gelen cihaz, hızlı şarj özelliğiyle pil seviyesini sadece 20 dakikada % 70'e yükseltebiliyor.

Magic Live ile cihaz bir adım öne çıkıyor

Tasarım ve özellikler kesinlikle etkileyici ancak herşey bununla bitmiyor. Huawei Honor Magic'in sahiplerine ihtiyaçları için öneriler sunan özel bir yazılım katmanı olan Magic Live sayesinde de ön plana çıktığını söyleyelim. Arayüze dahil edilen Akıllı Servisler, telefon sahiplerine önerilere dayalı tavsiyeler veren Google Now'a benzer şekilde çalışıyor.
İşte telefonun sihirli güçlerine birkaç örnek;
- Telefonu tuttuğunuzda kızılötesi algılayıcılar sadece yüzünüzü taramıyor, aynı zamanda sizin olup olmadığınızı doğrulamak için elleriniz de kullanılabiliyor (Home butonunda bir parmak izi tarayıcısı var). Honor Magic, sadece telefon sahibi olduğunuzu doğruladığında bildirim mesajlarını gösteriyor. Bu yüzden meraklı gözler telefon ekranını açtığında dahi bunları göremiyor.
- GPS, takvim ve diğer uygulamalarla bağlantılı olduğundan ihtiyaç duyduğunuz anda size yardımcı olmaya çalışıyor. Örneğin Postaneye geldiğinizde ekranda takip numarası belirebiliyor ya da havaalanına vardığınızda biniş kartınız görüntülenebiliyor.
- Karanlık ortama girdiğinizde telefon bir flaş ışığı seçeneği gösterebiliyor. Açmak ya da kapatmak isteyip istemediğinize hala siz karar veriyorsunuz, ancak el fenerinin parmak uçlarınızda olması teorik olarak onu bulmayı ve kullanmayı daha hızlı ve daha kolay hale getirecektir.
- Telefona baktığınızda ekran otomatik olarak aydınlanıyor ve gelen iletilerin ayrıntıları yalnızca cihaz sahibine görüntüleniyor.
- Telefon mesajlaşmalara dayalı önerilerde bulunarak film önerebiliyor. Ayrıca mevcut hava durumunu gösterebiliyor veya çevrimiçi olarak aradığınız bir ürünün en düşük fiyatını da bulabiliyor.

Honor Magic bugün satışa sunuldu

Huawei'nin en yeni özelliklerin yer aldığı bir beta sürüm olan Magic Live Stable ve Magic Live Evolutionary olmak üzere iki Magic Live sistemi hazırladığını belirtmemiz gerekir. Magic Live Stable aylık güncellemeler alırken, ikinci sürüm ayda iki kez güncellenecek. Kullanıcılar bu iki versiyon arasında kolayca geçiş yapabilecekler.
Honor Magic bugün itibariyle Vmall, JD.com, Lynx ve Suning'den yaklaşık 533 dolarlık fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.
Honor Magic'in Teknik Özellikleri:
  • 2,560x1,440 piksel çözünürlüklü 5 inç ekran
  • 12 megapiksel çift lensli kamera
  • 8 megapiksel ön kamera
  • Magic Live yazılım katmanı ile Android 6.0
  • 2.3GHz 8 çekirdekli Huawei Kirin işlemci
  • Hızlı şarjlı 2.900 mAh pil: 20 dakika içinde yüzde 70 şarj
  • 64GB dahili bellek / 4GB RAM
  • Renkler: Altın siyah, porselen beyaz
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19047 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim