Anlık Bildirim

SirVival sizi ortaçağ şovalye dövüşlerine davet ediyor

Ortaçağ temasıyla mobil mağazalarda yerini alan SirVival, eğlenceli grafiklerinin yanında farklı türleri bir araya getirdiği için oldukça ilgi göreceğe benziyor. 

Oyunda SirVival adındaki cesur şövalye olarak Tantrum adındaki atınızla prenses Parsnip'i kurtarmak için aksiyon dolu bir maceraya atılıyorsunuz. Sonsuz koşu tarzında ilerlediğiniz oyunda yeri geldiğinde yumruklu mızrağınız ile düşmanları dağıtıyor, yeri geldiğinde ise zıplayarak ve çeşitli platformlara dokunarak engellerin kaybolmasını sağlıyorsunuz. 

Zaman zaman yolunuza çıkan masum köylülerin üzerinden de atlamanız gerekiyor. Elde ettiğiniz puanlar ve paralarla ekipmanlarınızı güçlendirebiliyorsunuz, çeşitli güçlendirmeleri satın almak ya da daha ucuza kiralamak yöntemini seçebiliyorsunuz. Oyunda yüzlerce bölüm ve boss dövüşleri yer alıyor. 

Tekdüze bir sonsuz koşu tarzından ziyade aksiyon ve bulmaca türlerini de başarılı bir şekilde harmanlayan oyunda atmosfer ve karakterler de eğlenceli tasarıma sahip. Orijinal müziklerin kullanıldığı oyun ücretsiz olarak sunuluyor. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim