Anlık Bildirim

SkyDoms renk eşleştirmeyi farklı bir boyuta taşıyor

Candy Crush ile büyük bir popülarite kazanan renk eşleştirme oyunları Adventure Xpress ile RPG boyutuna taşınmıştı. Şimdi ise çok oyunculu konsept karşımızda.

SkyDoms, oyuncuların birbiri ile yardımlaşarak renk eşleştirme yoluyla düşmanlarını alt etmesini konu ediniyor. Savaşçı, büyücü ve suikastçı ırklarından birisini seçerek başladığınız oyunda ırkların özel yeteneklerini kullanıyorsunuz. 

Her bölümde beşe kadar karakteri aynı anda kullanabiliyorsunuz. Böylece yıkım gücü artıyor. Ayrıca çevrimiçi olarak diğer oyunculardan birisini daha altıncı karakter olarak ekleyebiliyorsunuz. Renk eşleştirdikçe karakterler vuruşlarını yapıyor ve karşı tarafta sırası geldiğinde hamle yaparak canınızı azaltıyor. Eğer enerji barını tam doldurursanız yardımcı arkadaşınızın kaptan güçleri açığa çıkıyor ve öldürücü vuruş yapıyor.

Bölüm geçtikçe ve puanlar topladıkça seviyeniz artıyor. Karakterlerinizin yetenekleri de gelişiyor. Oyunda 300'den fazla oynanabilir karakter mevcut. Ayrıca arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz bir PvP alanı da mevcut. Oyun ücretsiz.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim