Anlık Bildirim

Smart Switch Mobile ile Galaxy S6 için rehber transferi

Samsung'un dün itibariyle piyasaya sürdüğü Galaxy S6 serisini satın alanlar için ilk etapta en önemli şey rehber ve diğer kişisel verilerin eski cihazdan aktarımı. Ancak Kies yerine yeni bir uygulama yayımlandı.

Aslında uzun süredir mevcut olan Smart Switch Mobile yeniden elden geçirildi ve Galaxy S6 serisine uygun hale getirildi. Galaxy S6 kullanıcıları önceden Kies ile yaptıkları rehber, takvim, ajanda, fotoğraf gibi verilerin transferini artık Smart Switch Mobile ile yapacak. Ancak önceki modellerin kullanıcıları Kies kullanmaya devam edebilecek. 

Uygulama ayrıca Galaxy S2 modelinden itibaren her cihazı destekliyor. İsteyen bunu da kullanabilir. Platform hem Android hem de iOS cihazlardan kişisel veri transferini mümkün hale getiriyor. Bu bakımdan birkaç yöntem mevcut:

- Eski Android cihazınıza ve verileri aktarmak istediğiniz yeni Samsung cihazına uygulamayı kurduktan sonra her iki cihazda aktif hale getirerek birkaç tıklama ile WiFi Direct üzerinden veriler aktarılabiliyor.
- iOS cihazları için ise Samsung cihazınıza USB OTG takarak ana cihaz haline getiriyorsunuz. Sonra da iOS cihazını OTG kablosuna bağlayarak uygulamanın verileri almasını bekliyorsunuz.
- iTunes için ise bilgisayara Smart Switch kurmak gerekiyor. Kurduktan sonra iTunes ayarlarını uygulama çekiyor ve cihazınıza aktarıyor. Yine Nokia ve BlackBerry cihazlar için de bilgisayara Smart Switch kurmak gerekiyor. 



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim