Anlık Bildirim

Snapchat büyük bir erişim problemi yaşıyor

Anlık fotoğraf paylaşımıyla iletişimi sağlayan mesajlaşma uygulaması Snapchat büyük bir erişim problemiyle karşı karşıya. Özellikle Avrupa'daki kullanıcılar uygulamayı bir süredir kullanamıyor.
Snapchat büyük bir erişim problemi yaşıyor
 
Snapchat diğer mesajlaşma uygulamalarına nazaran sunduğu farklı yapı ile birlikte kendine has bir kitleye sahip. Milyonlarca kullanıcısı bulunan anlık görüntü paylaşma uygulaması ilk kez büyük bir sunucu problemiyle karşı karşıya.

Geçtiğimiz saatlerde kullanıcılar tarafından bir çok hata raporu alan uygulama resmi Twitter hesabından konu ile ilgili ilk açıklamayı da yaptı. Şirket açıklamasında hatanın farkında olduklarını ve ekiplerin problemi çözmek için çalıştığını belirtti.
Snapchat büyük bir erişim problemi yaşıyor
 
Snapchat'e bildirilen hata raporlarındaki artış.
Yaşanan problemle birlikte kullanıcılar kullanıcı adı ve şifreleri doğru olsa dahi uygulamaya giriş yapamadıklarını belirtti. Giriş yapmış kullanıcılar ise hikayelerini güncellemek istediklerinde sunucudan gelen olumsuz yanıtla karşılaşıyorlar. Özellikle Avrupa'da hissedilen problem ülkemizi de kapsıyor ve şu saatlerde Snapchat'e ülkemizden de erişilemiyor.

Kullanıcıların anlık görüntüler paylaşması ve bu görüntülerin yalnızca 24 saat sunucularda tutulması bazı güvenlik sorularını da akıllara getirdi. Şimdilik yapılan açıklamalara ve gidişata bakılırsa problemin nedeni herhangi bir saldırı değil gibi gözüküyor.
Snapchat büyük bir erişim problemi yaşıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim