Anlık Bildirim

Snapchat sürpriz bir şekilde drone pazarına girmeye hazırlanıyor

Sadece bir mobil uygulama olmanın ötesine geçerek kullanıcıların karşısına farklı ürünlerle çıkmak isteyen Snapchat'in kapalı kapılar ardında insansız hava aracı geliştirdiği belirtiliyor.
Şu sıralar halka arz için geri sayım içerisinde olan Snap Inc, sadece uygulama pazarında sınırlı kalmamak ve ürün yelpazesini genişletmek için farklı kulvarlarda boy göstermeye hazırlanıyor. The New York Times gazetesinde yer alan ve bazı kaynaklar tarafından da doğrulanan rapora bakılırsa Snapchat’in insansız hava aracı geliştirdiği ifade ediliyor.

Halka arz başvurusunda yatırımcılara kendini "kamera şirketi" olarak tanıtan Snap Inc, içerisinde kameranın yer aldığı teknolojilere yoğun ilgi gösteriyor. Öyle ki CEO Evan Spiegel de her fırsatta kameranın iletişim araçları arasındaki gücüne dikkat çekiyor. Edinilen bilgilere göre drone projesinin de bu fikir çevresinde şekillendiği, üstün fotoğraf ve video özellikleri sunan cihaz üzerinde yoğun mesai harcandığı iddia ediliyor. 

Hatırlayacağınız gibi kısa süre önce Spectacles isimli güneş gözlüklerini internet üzerinden satışa çıkaran Snapchat, böylelikle yenilikçi ürünler konusundaki girişimciliğini ortaya koymuştu. Halka arz ile 22 milyar dolar değerlenmeye ulaşması beklenen şirketin farklı alanlara açılmaktan korkmadığı, bunu drone ile kanıtlamak istediği ancak henüz tam anlamıyla karar veremediği dile getiriliyor.
* Haberde kullanılan görsel temsilidir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim