Anlık Bildirim

Snapchat uygulaması 6snap, Windows Phone markete geri dönemeyecek

 
Snapchat uygulaması 6snap, Windows Phone markete geri dönemeyecek
Windows Phone cihazlar için ünlü geliştirici Rudy Huyn tarafından hazırlanan Snapchat istemcisi 6snap, gelen olumsuz bilgilere göre Windows Phone markete bir daha geri dönmeyecek.

Rudy Huyn'ın sevilen uygulamalarından 6snap, bildiğiniz üzere kişilerin fotoğraf ve videolarını diğer Snapchat kullanıcıları ile paylaşılmasına, fotoğraflar üzerine farklı yazıların yazılmasına, ön ve arka kameranın kullanılmasına, canlı kutucuk desteğine, telefon üzerinden Snapchat kullanan diğer kişilerin aranmasına ve genel olarak servis gizliğinin yönetilmesine imkan tanıyor.
Orijinal Snapchat'ın istekleri doğrultusunda Windows Phone market bünyesinden bir kaç defa çıkartılma sorunuyla baş başa kalan uygulama, Rudy Huyn'un "6snap markete geri dönmeyecek, bu benim seçimim değil, Snapchat bütün üçüncü parti uygulamaları yasaklıyor" açıklamasıyla kesinleştiği üzere bir daha Windows Phone markete geri dönmeyecek.
Konunun olumlu tek yanı olaraksa Huyn'un 6snap'tan türetilmiş 2 yeni uygulamayı kısa zaman içerisinde kullanıma sunacağını müjdelemesi gösteriliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim