Anlık Bildirim

Snapchat'in tasarımı baştan aşağı yenilenecek

Snapchat CEO'su Evan Spiegel, uygulamayı tamamen yeniden tasarlayacaklarını ve yeni tasarımın daha kullanışlı olacağını söyledi. Ayrıca yeni tasarımda Facebook benzeri bir sistem de olacak.
Snapchat'in pek de kullanıcı dostu olmayan bir arayüze sahip olduğunu düşünenlerin sayısı oldukça fazla. Ancak şirket tarihinin en büyük "yeniden tasarlama" sürecine girerek bunu değiştirmeyi planlıyor. Popüler platformun CEO'su Evan Spiegel, Salı günü yaptığı açıklamada uygulamanın "kullanımı daha kolay" hale gelecek şekilde yeniden tasarlanacağını söyledi.
Yeni tasarım yalnızca küçük bir kullanıcı arayüzü değişikliği değil, tam bir revizyon olacak. Arayüzde kapsamlı bir değişikliğe gidileceği için bu süreç oldukça uzun olabilir zira yeni tasarımın ne zaman tamamlanacağıyla ilgili henüz bir tarih verilmedi. Ancak şirkete yakın kaynaklara göre yeni tasarım 4 Aralık itibariyle kullanıcılara sunulabilir.
Şu an için yeniden yapılanma sürecinin neler getireceği belli değil ancak şirketin patronu Evan Spiegel, planlanan yeni tasarımda Facebook benzeri bir besleme sistemi olabileceğini ima etti. Ayrıca kamera arayüzünün sağında ve solundaki bölümlerde bazı değişiklikler yapılacağı öne sürüldü. Yeni tasarımın Snapchat platformunun büyümesine katlı sağlayıp sağlayamayacağını zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3257 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, snapchat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim