Anlık Bildirim

Snapdragon için geliştirilen Rbrowser hızlı bir deneyim vadediyor

Snapdragon yongaseti için bugüne kadar oyun geliştirildiğini gördük anca bu kez karşımızda Snapdragon için optimize edilmiş ilk mobil tarayıcı duruyor.
Genelde Snapdragon veya Tegra işlemcilere özel daha fazla grafik detayı sunan oyunlar geliştirildiğini görüyoruz ancak ilk kez bir tarayıcı Snapdragon yongasetlerinde daha hızlı çalıştığını iddia ediyor. 

Rbrowser adındaki Android tarayıcısı Snapdragon için optimize edilmiş ve Chromium projesini temel alıyor. Yani bir nevi Snapdragon üzerinde çalışan Chrome tarayıcısının benzeri diyebiliriz zira tasarım ögeleri oldukça benziyor. Snapdragon 801 üzerinde yapılan testlerde büyük boyutlu sayfaların yavaş yüklenmesi haricinde tarayıcının yüzde 10-30 arasında akıcı ve performanslı olduğu görülmüş.

Akıcılık haricinde tarayıcı pek çok ilgi çekici özellik de sunuyor. Tam ekran modu, parlaklığın azaltıldığı gece modu, zorlayıcı işleme algoritmalarını devre dışı bırakan güç tasarruf modu ve en önemlisi entegre reklam engelleme özelliği bunlar arasında yer alıyor. Android 6.0 sürümünden hatırladığımız konum, mikrofon, kamera gibi unsurlara erişim için ayrı ayrı izinler seçilebiliyor. Bunların her site için ayrı olarak düzenlenebilir olması da diğer bir avantaj. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim